spor salonu

salon var salon var. firmaya uygun müşteri olduğu gibi müşteriye uygun da salon olması gerek. siz kendi istek ve niteliklerinize göre salon seçmelisiniz. bunu için gerekli yardımı almalısınız, bunun için geliştirilmiş yazılımlar da var. doğru sonuca yanlış yoldan gidilemeyeceği düsturu burada da geçerli. ve olumlu sonuç alabilmek için akıllı seçimler yapmak gerekir.
sürekli kayıt olup 2 hafta sonra bıraktığım yerdir. özel hoca ile çalışmak çok pahalı, normal kayıt olunca da 150 kişi 1 aleti bekliyorsun. (En iyi salona bile kayıt olsan) Şuan virüs döneminde hiç önlem de almadıklarını net söyleyebilirim.
yer altında olmaması gereken lokasyon. özellikle pandemi şartlarında, istediği kadar klima vb sistemler olsun, doğrudan temiz hava alma imkanı yoksa, leş gibi olacaktır. sürekli tıslayan steroid amcalar, fotoğraf çektirmek için gelenler harici, motive iseniz keyiflidir.
23 gündür gittiğim ve bu süreçte 5 kg verdiğim yerdir.
Staj yaptığım dönemde 4 ay boyunca 5 staj günüm boyunca her sabah gittiğim ve İstanbul’u daha çekilir kılan ikinci yer. Özlenen zamanlar.
en iyi spor salonu,evine yakın spor salonudur.

1 senedir gittiğim spor salonu var,salondaki aletler sovyetlerden kalma ama evime 2 adım ötede olmasından dolayı hayvan gibi yorulup terledikten sonra kendimi rahatça evime atabiliyorum