seviyormuş gibi yapan insan

cevaplanabilir entry
Olayları sadece kendi çıkarı için kullanmaya çalışan ve işi bittiğinde kendini haklı çıkartmak için size yüklenen insan tipidir.
Karşındakine saygı duymanın veya biraz gülümsemenin bile sevgi-aşk olarak algılandığı toplumumuzda, keko/kezban kişilerce gündeme getirilen konudur.

Hatta öyleki sevişirsin, sabah olur, yollarınız ayrılır. hemen peşine mesaj gelir; “Neden erkenden çıktın? Madem sevmiyordun neden benimle seviştin?”

“Lan, bismillah! birbirimiz göreli iki gün olmuş.” diyemezsin de, direkt engeli basar geçersin. Sonra da ay kullanıldım ay bilmem ne oldum diye başlık açarlar orada burada.

Bu konudan çok muzdaribim, ey sözlük ahalisi!

Bak güzelim sen izin vermezsen kimse seni kul-la-na-maz! Kendi çıkarlarına alet e-de-mez! Kimse sizi kullanmazken öyle bir düşüncesi dahi yokken siz kendiniz bu psikolojinin içine giriyorsunuz.

Salak olmayın ya. duygularınızla değil aklınızla hareket edip öyle karar verin.
daha ikinci buluşmada hemen size en derin sırlarını, dertlerini anlatıyorsa bilin ki ikinci buluşmada bunları anlattığı tek kişi değilsiniz. *
En itici insan tipidir. özellikle 3 günlük mesajlaşmanın ardından daha karşındakini gerçek hayatta görmeden seni seviyorum denmesi kadar saçma bir şey daha yoktur. Yakın zamanda başıma gelmiş durumdur. Bana seni seviyorum diyen yavşak arkadaş ertesi gün attığı storydeki yer bildiriminden tanımadığı kızları takip edip fotoğraflarını beğenebiliyor gözüm başka kızı görmüyor dedikten sonra. Kendisine kolayca seni seviyorum un denmemesi gerektiğini söylediğimdeyse kırılmış gibi davranabiliyor. bunları gördükten sonra soğuyup yazmadım. sonra üzerinden 3 hafta geçtiği halde hiç hikaye atmadığını fark ettim. edebi yazılar yazdığım diğer instagram hesabından profiline girdiğimde beni hikayelerinden gizlediğine emin oldum. Bir kızla fazlasıyla samimi bir story atmış. Hayır yani oradan bakınca aptala mı benziyorum? Adam hem yavşak hem beyinsiz. Kimseden bana seni seviyorum demesini istemedim. Madem her üç gün konuştuğuna seni seviyorum yazacak kadar yavşaksın o zaman dürüst ol hikayelerini gizleme. arkandan ağlayacak değilim geri zekalı. Ulan ben lisede aşık olduğum çocuğa bile 5 yıl sonra ben sana aşıktım diyebildim. Millet yalama etmiş.

not: yavşaklığa tahammülüm yok. Hele yalana hiç yok.