sevgiliyle seyahat etmek

/ 25
Zordur ama imkansız değildir.Özellikle kendi hayatlarında hep tek başına seyahat etmişliği olan ve bunu bile isteye tercih eden iki kişinin bir arada yaptığı yolculuklar ciddili zor geçer ama atlatılacaktır zamanla...
(bkz: en çok bunu istiyorum )
Ya düşünsenize bir insan var, siz onu hem hayat arkadaşı hem yol arkadaşı olarak belirlemişsiniz. Beraber planlar yapıp geziyorsunuz. Hatta belki ilerde ufak bir kızınız da olup size katılacak. Çok değil bu gezdiğiniz süre 1 ay bile olsa yetmez miydi? Ben bunun için ömrümün yarısını bile veririm ya.
Seyahat işini çok yaptım da hiç otostop kamp olayına giremedim içimdeki kanayan yara olmuş bu başlık
düşüncesi bile zor geliyor hele ki kapris varsa, sevgilin yol arkadaşın olabilir mi iyi analiz etmek gerek.
insanı iyi tanımanın bir diğer yolu beraber yola çıkmaktır derler...
birçok arkadaşımla seyahat ederken tek olmamaktan nefret etmiştim ama sevgilimle seyahat ederken eğlendiğim kadar kimseyle eğlenmemişimdir.
Bir türlü yaşayamadığım olay, ateşin başında tatlış çiftleri görüp uzaktan gülümsüyorum ühü
dünyadaki en huzurlu seyahattir, hele ki omzunuzda uykuya dalmışsa hayatta daha fazla nasıl mutlu olabilirim diye düşündürür insana
kıyamettir vesselam ilişkinin ilk ayları değilse yani tahammül sınırlarınız henüz dolmuşsa dönüşte sağlam bir fıght ve ayrılık kapınızı çalabilir. He diyelim ilişkinin ilk ayları ve tahammül sınırlarınız henüz geniş ise emin olun bir moğol akını gibi dolar o sınırlar arkadaş gibi değildir siklememezlik yapamazsın bir sorun varsa çözülmelidir örneğin arkadaşınızla bir seyahat sırasında istediğiniz gibi takılabilirsiniz sonra ortak nokta da buluşabilirsiniz fakat sevgiliyle yollar bir tek tuvalette ayrılır.
Yıllardır hayalini kurduğum şeydir. Bir türlü vusalata eremedim
/ 25