sevgiliye gönderilen çiçek

kavga edildiğinde, yıldönümlerinde veya kaybedeceğimizi anladığımız zamanlarda, bazen de geri kazanmak için uygulanan, can kurtaran baabındaki çiçektir. açıkçası, benim kişisel kanaatim, zaten barışmak isteyen karşı cinsin, genellikle kadının, inadını, davranışını kırmak, affetmeye hazırlanan kişiyi de affetme sürecini hızlandıran bir detaydır. herkes önemsendiğini görmek ister efenim.
Sadece Bir halt etmenin sonucu gelen, dalından koparılmış suçsuz çiçeklerdir. Haltı eden kendini koparıp gelmelidir
Samimi bulmadığım etkinliktir. Kavga ettim çiçek göndereyim barışalım yıl dönümü doğum günü vb çiçek göndereyim hediye olsun. Olmaz arkadaşlar özel bir şey olsun bir söz bile yeter ama özel olsun
öleceğini bile bile çiçek göndermek bana hiç mantıklı gelmiyor açıkcası.

sevgili baylar ve bayanlar,
alacaksanız saksılı bir çiçek alın. besledikçe, büyüdükçe gönderdiğiniz kişi sizi ansın.
ilk işe girişte ofise gönderiliyorsa, çevredeki sansar erkeklere, "bakın ben varım" mesajı da içerebilir, ayrıca kadınların diğer kadınlara karşı "bakın bana çiçek geliyor" mesajını da verir.
gerçekten sürpriz yapmak isteniyorsa özel gün, kavga veya dövüş olmadan gönderilerek yapılmalıdır. sonuç olarak tüm çiçekler dalında, toprağında güzeldir ama ne yazık ki bu döngü içine bazen biz de girerek onları yaşamlarından ayırabiliyoruz.
çiçeği alan sevgiliysen güzel bir şeydir. çiçek her zaman harika bir hediyedir. hep alınmalı*
çiçek gönderimi hoş ve kibar bir davranış olarak görülmekte, ancak bunu daha anlamlı kılmanın en etkili yolu kendi cümlelerinizden anlamlı bir not eklemektir bence
çiçek denilince yılmaz erdoğan'ın yazdığı şu şiir geliyor aklıma.
çünkü bilenler hatırlar
hem yapılmış hem yapma çiçek satanlar
bahçıvanlar değil tüccarlardır