sevgilisiyle buluşmaya şortla gelen erkek

/ 2
tatil beldesinde oluru vardır ama şehirde bu vaziyet buluşmaya giden adamlara anlam veremiyorum.

tanım: sevgilisine saygısı olmayan tiptir
yani?
insanlar nasıl isterse giyinir arkadaşım, yazın ortasında pişik mi olsun çocuklar. insanların birbirlerine şu kılık, kıyafet üzerinden yaptığı mobbingi asla anlayamayacağım!

ayrıca; çok afedersiniz ama kıçını gördüğüm adam benimle buluşmaya şortla gelse nolur pantolonla gelse nolur. samimi ilişkiler yaşayın hanımlar, beyler; samimiyet çok güzel bi şey.
35 derece Temmuz sıcağında dışarıda sevgilisiyle buluşma gafletine düşen bir insanın doğal olarak yaptığı eylem.

Ayrıca, ben olsam çıplak giderdim kime ne amk.
kadının şort giymesinin yargılandığını harika ülkemizde çok gördük ama erkeğin de şort giyilmesine tepki gösterilmesini gördüğüm durumdur. swh. buluşma sebebi özel gün, gidilecek mekanın dress code'u yoksa giyilmesinde ne sakınca olduğunu anlamadığım saçmalık.
defalarca sevgilimle buluştum ve defalarca da şortla geldi, bir kere bile bana saygısı yok mu bu çocuğun diye düşünmedim. olay kıyafet değil arkadaşlar, hala anlayamadınız mı şunu?
şort mu?!? şort en sevdiğim... kot ile rahat edemiyorum, kumaş ve keten pantolon tarzım değil. Pişik mi olalım? Şort kadar rahat bişey varsa o da röpteşambırdır :)
yaz sıcağında ve buluşmada rahat etmek istiyordur. ne yapsın smokin mi giyinsin ?
pişik mi olayım? isilik mi dökeyim? frak mı giyineyim? sevgilinizin yanında bu şekilde şeyler için kasılıyorsanız önce gerçek bir ilişki içinde olup olmadığınızı sorgulayın. defalarca takım da giydim, şort tişört de giydim, eşofman takımı da giyip gittim, hatun bir tanesini bile saygısızlık olarak algılamadı. e normal olan bu zaten. varlığına şükürler olsun ya.
/ 2