sevgilinin ailesine yakalanmak

cevaplanabilir entry
Benim evim sevgilimi eve atmaya müsait değildi. İkimizde öğrenciyiz her zaman yer tutamıyoruz falan... Eski sevgilim "yarın şu saatlerde ev boş." dedi. Biz tabi genciz ev boş değerlendirelim dedik.
Ertesi gün oldu annesi çıkınca eve gittim. Biraz oynaştık derken annesi çıktı geldi. Biz yatağın içinde öyle kalakaldık. Kapıyı kitledik annesinin meşgul olmasını bekliyorken Devam ediyoruz swhyatak gıcırdıyor bir yandan, duyup kadın dalsa odaya bittik... sonunda annesi duşa girerken ben üstümü giyip çıkmıştım.

Bu hikâyede benim kız olmam dışında hiçbir sorun yok. swh
Yaklaşık 10 yıllık yalnız yaşamımda hiç başıma gel(e)meyen kimilerine göre korku-gerilim kimilerine göre ise fantezi türüdür.

Ama bunun bir tık üstü vardır ki çok fena. O da lisedeki kör noktalarda öğretmenlere yakalanma korkusuyla gerçekleştirilen oynaşmadır. Adrenalin ve testesteron hormonlarının aynı anda salgılanmasının getirdiği karmaşık duygu durumu o anı sanki bir rüyaymış gibi yaşamanıza olanak sağlar.
2 saat önce başıma gelen olaydır. Deli gibi kavga ederken teyzesinin bi anda eve gelmesi ve benim elimde ayakkabılarla kapının arkasında beklemem çaktırmadan evden çıkmamla devam etmiştir. Dışarıda kavgaya devam ederken bu sefer dışarıda yakalandık. Kadın benden nefret ediyor. Ben de ona bayılmıyorum da olmadı bu.