selçuk inan'ın rakı içmesi

/ 2
Fanatik gazetesi tarafından yapılan bir haberdir.
Söyleyenecek tek şey var: Yarasın Kaptan!
olum ne garip insanlarsınız lan. profesyonel bir sporcunun bir davranışını bile yorumlarken fanatizmle yorumluyorsunuz. galatasaraylılar yarasın diyor digerleri eleştiriyor. koca ülke trol lan. insanların yorumları bile nefret etmenize yetiyor.
basın tarafından sanki selçuk inanın bacağı kopmuş gibi servis edilmesi rezaleti diyorum. insandır içer yer ibadet eder etmez ; ellere nesi?
ya bu olay hakkında gerçekten alakasız yorum yapan sosyal medya da orda burada adamın rakı içmesini kötü bir şeymiş gibi yazıp çizen gerçekten tinercidir.Ne var bunda sonuçta olay çıkartmamış adam sapkınlık serserilik yapmamış ne var bunda. Bunda konu olması bile bana göre saçma.
Oohh yarasindir, afiyet olsundur. Sacma sapan medya kuruluslarinin sacma sapan haberleri.
Kaptanimizi size boyle dandik haberlerinizle yedirmeyiz.
gayet de normal bir harekettir. yalan yok, olayı görene kadar selçuk inan kim bilmiyordum. fakat zaten kim olduğunun da hiçbir önemi yok, isteyen istediğini içmekte özgürdür, anormal olan bunu sanki acayip bir şey yapıyormuş gibi duyurmaktır.

edit: takım savunuyor demeyin, adam galatasarayda orta saha oyuncusuymuş, ben fenerbahçeliyim.
AMK gazetesinin "bize de geldi ama özel hayata saygı diye bir ilkemiz var" dediği fotoğraflara konu olan olaydır. adam izin gununde cıkmıs 2 duble rakı icmis. hasta mısınız oglum siz bu ne cins bir habercilik anlayısı? hayır bahsi gecen gazete fanatik de olsa ufak bi ofisleri vardır. ofiste "abi bunu yayınlarsak bize başka bi taraflarıyla gülerler" diyecek zekaya sahip kimse mi yok.... diye sormuyorum zira olsaydı ilgili lokasyon fanatik gazetesinin ofisi olmazdı. yarasın kaptan, götür! afiyet bal şeker olsun
/ 2