sedat peker

/ 2
bir kaç sene öncesine kadar iktidar partisi mensuplarıyla boy boy fotoğrafları basında yer alan, aynı zamanda da ikili ve iş ilişkilerine sahip ,fakat şu an yurt dışında firari olan mafya babasıdır.
öküz öldü ortaklık bitti'deki ortaklardan biridir. mafya babalığından youtuberlığa geçiş yapmıştır. REİS SEDAT PEKER isimli youtube kanalında bugün yayınladığı 2. videoyla mehmet ağar'a sağlam yüklenmiştir.
2910421984 tane yeğeni vardır. sorsan herkes "ben sedat peker'in yeğeniyim, ayağını denk al" tavrındadır.
yıllar yıllar önce şu videoyla yarmış kişiydi artık videolarında daha ciddi şeylerden bahsediyor.*
anlattığı şeyler zaten geçmiş zamanlı ve toplumun çoğunluğu tarafından olmasa da bilinen şeyler. güncel olaylardan bahset de az keyiflenelim reyis...
anlat reis anlat, güzel gidiyor. tam izlenecek dizi kalmadı diye düşünürken ilaç gibi geldi bu videolar. gerçeklik payı bence düşünülenden çok daha fazla. ne yazık ki.
Sedat Peker Part 4 videodaki 2.15-3.00 arasında neden şimdi konuşmaya başladığına dair açıklamalarındaki dürüstlüğü ve yüzsüzlüğü gerçekten beni hayran bırakmıştır.
ss gibi bi mafya bozuntusuna süslü diye hitap edecek kadar güce sahip olduğuna şaşırdığım zat.
Kendi davasında başka hiçbir şeyin mühim olmadığını çektiği son videolarla göstermiş olan kişidir. Bu ülke dava adamlarından çektiği kadar hiçbir şeyden çekmemiştir.

Söz konusu olaysa mafya, derin devlet ve iktidar ilişkisinin dijitalleşmenin yoğun olduğu bir dönemde çarklarındaki dişlilerden birinin hasar görmesiyle birlikte gerçekleşen durumdur. Bir yerde birilerinin kız çocuğu tecavüze uğrayıp öldürülürken bunun ve daha bir çok suçun açıkça ortaya dökülmesi için ancak güç dengelerinden birinin kız çocuğuna silah doğrultulması mı gerekiyor? Siyaset sahnesinin perde arkasında kalanlar apaçık görünmeye başladı ve bunun sadece buzdağının görünen yüzü olması trajik.
/ 2