şahan gökbakar

/ 2
Türk komedyen ve oyuncudur.

Yeni nesil recep ivedik olarak tanır.
Eskiler 2 yıldır uyuyan adam, metin tok, dünyanın en hızlı laf sokan adamı, 10 maçta 107 gol yiyen takımın teknik direktörü olarak da tanırlar.
hep en çok izlenen olduğu için, çoğu onu sonradan takip eden yapımların oyuncularıyla arası hiç yoktu. ta ki mars sinema dağıtım şirketini satın alana kadar. şimdi paylaşıp duruyor ahmet kardeşim murat kardeşim yeni filminizde başarılar. deliha2 gişesi bol olsun vesaire..
İnadına gitmeyip bu adama para kazandırmıycam.
(bkz: kayhan filmine imdb 1 puan)
ha bu arada, Kayhan sinema film setinde figüranlık yaparken
Abi fotoğraf çekinebilir miyiz?
İsteğime, henüz sahnem çekilmemişken beni setten kovarak cevap vermiştir.
Türk halkının %90'ını beyaz perdeye mübalağa ile aktarabildiği için beğenilen, böhöhöyt dediğinde insanları güldüren şahıs. Şimdi bir de Kayhan diye bir karakter yaratıp insanların içindeki barzolukları iyice ortaya çıkaracaktır.
İlk programı Zoka'yı gerçekten çok severdim daha sonra yaptığı dikkat şahan çıkabilir de bir süre çok başarılı gitmişti bence -pahalı olmayan düşük prodüksiyonlu ve kaliteli işlerdi- ama daha sonra sinema filmlerinde yaptığı mizah hoşuma gitmedi ve izlemeyi bıraktım. Burada amacım böhöhöhö yapıp osurup güldürmeye çalışarak paraları götürüyor demek değil muhakkak işlerinde olması gerektiği kadar uğraş ve emek vardır ama dediğim gibi bana hitap etmiyor. Yeni filmi yerine açıp 75. kez çöpçüler kralı izlerim daha çok keyif verir.
ben kendisini nevriye budak, cengiz ve ayşegül hanım olarak anımsıyorum her daimde öyle kalacak.
ayrıca 2005 yılından 2007 yılına kadar vatan bilgisayar bostancı mağazasında has müşterilerimden biriydi, kardeşiyle birlikte çok sohbetli ve güzel bir adam şimdi parayı buldu değiştimi bilemiyorum.
Türk erkeğini Ayı ile öküz karışımı olarak tanıtıp milyonları kendine izlettiren , irite olduğum bir sanatçi.
Sırf prim kasmak için bütün youtuberleri ve tanınmış simaları storyde paylaşıp takip ediyor ki onların çevrelerinden takipçi kazansın. Neyse ki adam gibi adam Evrencan Gündüz buna prim vermeyip takip etmemiş kendisini. Bugün baktım da o da takipten çıkmış Evrencan’ı..
Sanatçı değildir.
izleyenlerin hangi esprisine nasıl güldüklerini düşündüğüm kişidir. filmlerini de izlemedim. izlediğim kesitlere de hiç gülemedim. gülmek için biraz daha izledim ama yine gülemedim ve bir daha izlememek üzere vedalaştım.
/ 2