reynmen

/ 3
scorp zamanında bir kitle kazanmış, daha sonrasında da instagram ve youtube üzerine yürüyerek türkiyede en tanınan youtuberlardan biri olmayı başarmış bir fenomen. gerçek ismi yusuf aktaştır. başakşehirde ikamet etmektedir. en son 25 ocak'ta yayınladığı derdim olsun müziği sayesinde an itibariyle 140 milyon izleme alabilmiştir.
yakın zamanda (bkz: gmg garage)'da arabasını taksi sarısına kaplatarak gündemde olan, boş beleş youtube tayfasından biridir.
son zamanlarda çıkardığı "derdim olsun" şarkısı ile rekor sayılabilecek bir izlenme sayısına ulaşan sosyal medya fenomenidir kendileri.
gerçekten kaliteli youtuberlardan biridir kendisi, bir çok sosyal farkındalık yaratak gündem olmayı başarmış ve kaliteli içeriklere imza atmıştır.
derdim olsun diye bir şarkı yapmış 2-3 haftalık bir zaman diliminde 140 milyon görüntülenme sağlamıştır youtube kanalında. kalitelidir değildir tartışılabilir. (bence değil.) ama başarılı olduğu muhakkak.
yeni şarkısı ela ile 2 günde 25 milyon izlenerek türkiye rekoru kırmıştır. ayrıca cem yılmaz'ın akrabasıdır.
Türkiye'nin bir başka cahilidir. Eğitim desen yok kültür desen yine yok... Sahip oldukları tek şey internet ve kurdukları sahte dünyayı takip eden takipçiler.
Başka bir keko youtuber.

Bakın bazı keko youtuberların entellektüel birikimleri var ama bunda hiçbir şey yok. Bildiğin boş abi boş.

Ama ülkece keko olduğumuz için izliyoruz işte.
günümüzü fenomen olarak adlandırılan ünlülerinden; dj olmak yerine şarkı yapmayı tercih etmiş sonra bir ton olay olmuştur. insanlar çok garip, akıl fikir, amin.
yeni parçası ela 4 günde 40 milyondan fazla izlenerek oha dedirtti herkese.
/ 3