red light district

/ 3
Amsterdam'da bulunan ve dunyanin en unlu(ve sanirim en buyuk), canabis cafelerinin, sex muzelerinin, genel evlerin, sexshoplarin, canli porno gosterilerinin, vs vs sex sex sex icerikli caddesi. Sabah 10'da bile bazi camekanlarda ciplak ablalarimizi gorebilirsiniz.

Geceleri tavsiye edilmiyor Amsterdam sakinleri tarafindan. Hollandali arkadasim hayati boyunca sadece 3 defa gece gittigini soyledi, gerisini siz dusunun.
Gorunurde alan memnun satan memnun gibi gorunse de isin asli oyle degil. tam bir kadin kacakciligina donusmus ve hollanda hukumeti oradaki kontrolu kaybetmis deniliyor. Cok buyuk bir ekonomi.. uyusturucu ve sex.

Ha bir hatirlatma;

Kesinlikle kadinlarin fotograf ve videolarini cekmeyin, yasak.!
Mekanlarin guvenlik gorevlileri gorurse sorun cikabilir. Sokagi cekmenizde sikinti yok elbette ama kadinlari, ciss..
değişik ve kesinlikle görülmesi gerektiğini düşündüğüm bir bölge.

hollanda gezimizde ilk gece annemin illa gidelim ısrarları ile gittiğimiz yerdir. ailece gezince vitrindeki kadınlar perde kapatıyor diye ayrılıp gezmiştik. bir de ailemin ilk uyuşturucu deneyimi ve akabinde gelen rezillikler ve benim aşırı eğlenmem kısmı var, o belki başka bir entry.
yavrum türk erkeğinin hep hayallerini süsleyen yer. benim de bucket listemde var işin doğrusu.
interrail'imden sonra açmayı planladığım Vlog için hiçbir şeyden habersiz video çekerek girdiğim ve girdiğim gibi ense köküme yapışan el ile beraber telefonumun düşmesine neden olan sokak.
Liman şehri Amsterdam’ın en ünlü turistik caddesidir.Adını caddedeki kırmızı Işıklı dairelerden alır.Tarihi bir caddedir; çoook öncelerde liman şehri olan Amsterdam’a uğrayan denizciler Amsterdam kızları ile vakit geçirmeye bayılmaktadır, gel zaman git zaman Amsterdam kızları denizci erkekler için bir kolaylık düşünür ve farkedilmek için evlerine kırmızı Işık’lar asarlar. Evet red light olayı burdan geliyor sayın sözlük.
Isin tamamen turizme ve şova döküldüğü bir bölgedir.

3 yasindaki bebeler babalarinin ellerinde 1 yasindaki kardesleri bebek arabasinda ortalikta cirit atarken, sizin mekanin illegal havasina girmeniz ya da agzinin suyu akan bir ortadogulu havasiyla kadinlari izlemeniz pek de mumkun olmuyor...
Amsterdamda meşhur sex sex diye bağırıp kırmızı ışıklarıyla fona ahenk katan yegane illegalliğin legal olduğu korunmuş bölge.
yurtdışında tereddütsüz en çok türk duyduğum yerdi, kimseye acımam asla kendimi o konumda göremem fakat orada camdan bakan, kendilerini pazarlayan dünya güzeli kızları görünce hemcinsleri olarak biraz üzüntüyle karışık şaşkınlık yaşadığımı hatırlıyorum ve kendi kendime neden burdalar diye sorduğumu, hikayelerini merak ettiğimi... daha sonra neden bu kadar arabesk oldun filletriste diyip belki de çok mutlular diye hayal edip yol almıştım.
Neden sadece kadınlar yapıyor da erkekler yok hem de Amsterdam'da, bence kadınlardan daha çok ilgi görecektir. Belediye düşün bunu bak benden söylemesi.
Sadece kadınlar Yok ara sokaklara girerseniz erkekler de var gay lerde var.

Ayrıca Dünya'nın dört bir tarafından gelen bayanlar ve erkeklerle dolu olan bir bölgedir. Ve çalışan kişiler bulundukları odayı belirli bir süre için (1-2-3-4 hafta / gün) kiralarlar. Yani sizin o an gördüğünüz kişi yarın orada olmayabilir. Slav ülkelerinden gelen bağyanlar genelde harçlıklarını çıkarmak ihtiyaçlarını giderecek parayı kazanmak için gelirler ve tekrar ülkelerine dönerler.
Eğer isterseniz sizde bir oda kiralayabilirsiniz.

He bu arada gider arkadaşlara sesleniyorum. Fiyat konusu nettir. Pazarlık yapmayın! Sonra Türk olduğunuzu anlıyorlar.
Birazcık anlayış lütfen...
/ 3