ötüken birliği partisi

Ülkede yaşamak zorlaşıyor, orta asyada ırkçılık bir suç iken orta asyaçılar türedi.

Irkçı Parti ‘Ötüken Birliği Partisi Kuruldu’,
Tek başına iktidara gelme amacı ile yola çıktığını belirten partinin programında Türk milleti, "anne ve baba soyu olarak Türk ırkına mensup, anadili Türkçe, Türk kültürüne mensup ve Türk ırkına mensup olanlar kadar Türkleşen (Türk olduğunu hatırlayan ve uyanan) kişilerin, bir araya geldiği bir kitle" olarak tanımlandı.

​'VATANIN BEKASI TÜRK OLMAYANLARIN İDARESİNDE OLMAYACAKTIR'
emperyalist düşünceleri olan üç beş kafatasçının kurduğu ırkçı parti.

‘Türkü dünyada en üstün ırk olarak gördüğümüz için, Türkiye Türklerindir demek için kurulduk. Türk ırkının varoluş gayesi dünyaya hakim olmaktır, Türkçülük görüşünün kaynağında din mezhep birlikteliğini ölçü kabul etmeyiz kan birliği esastır. Devletin resmi makamlarında Türklük şuuruna sahip olmayanların görev almasını reddeder.’ gibi ilkeleri olan parti.

en önemlisi üstün ırk diye bir şey yoktur. şahsi görüşüm bu parti tutmaz. Ama emperyalizm eşittir savaş olduğunu bilmeyen güzel halkımdan bir miktar da olsa oy alacaktır diye düşüyorum. tutsa bile gelsin soykırımlar gitsin katliamlar tarzı bir siyaset anlayışları olduğu için güzelim türkiye’yi kanda boğarlar.

(bkz: adolf hitler)
(bkz: benito mussolini)
(bkz: nasyonal sosyalizm)
(bkz: faşizm)
Yukarıdaki yorumlarınızı okurken "lan acaba akp müslüman birliği partisi adında kurulsaydı hiç başlamadan kurtulurmuyduk bunlardan" dediğim parti.
Düşündüm de evet evet kurtulurduk, ahh keşke öyle yapsalardı da şu 15 seneyi çok daha güzel yaşasaydı canım ülkem.