new balance

cevaplanabilir entry
/ 2
Ayakkabıları çok rahat olan ve bir o kadar da pahalı(sezonda) olan, ayakkabı ve tekstil ürünleri satan Amerika merkezli bir şirket. Türkiyede ise Vepa grup adı altındadır tüm new balance mağazaları. Bayilik verip vermediklerini hatırlamıyorum fakat çoğu avmde mağazaları var.
Medya sektöründe olanların vazgeçemediği fazla rahat olduğu iddia edilen ayakkabı.
estetik olarak pek de beğenmediğim ayakkabıları olan marka. üstelik çok da pahalı.
adidas ve nike'ın yaptığı gibi birçok futbol takımına aynı tasarım formayı vermek yerine az öz ve çekici forma tasarımı yapan firmadır. bu sezon liverpool, porto, stoke city ve sevilla'nın formala sponsorluğu onlardadır.
bi ara 574 serisini kullanıyordum. eskidiğinde gidip aynısını tekrar alacak kadar da seviyordum. hala kullanıyorum ama artık çok çabuk dağıldığı ve kaba olduğu kanaatindeyim. makineye atıldığı zaman rengi tamamen soluyor dikkat.
kesınlıkle adıdas ve nıke gıbı olamayacak ve parasına degmeyen ayakkabı markası
Ayakkabıların modelini tasarlarken çok mu düşünüyorlar diye düşündürten firma.

Güzel olmadığınız kadar pahalısınız da.

Edit: rahat olduğunu belirtmeyi unuttum. Zaten bir ayakkabı rahat değilse şirketi kapatsın.
ilk meşhur olduğu yıllarda kocaman N harfi yüzünden aşırı ön yargılı olduğum ancak 574 modelinin rahatlığından sonra tüm o abes logosunu görmezden geldiğim, 6-7 sene önce aldığım modeli biraz dağılsa da defalarca makinada yıkanmış ve bakkala çıkmalık ayakkabı olarak hayatına devam etse de son zamanlarda kalitesi ciddi manada düşmüş ve çabuk dağılmaktadır.
sadece bir ayakkabı markası olmayıp kaliteli ürünler satan marka. ayakkabı stilleri hoşuma gitmese de yıllardır outletinden çok uygun fiyata aldığım çantasını kullanıyorum. gayet de memnunum.
/ 2