nes

Adminler içerisinde parayı en güzel istifleyen ve en güzel yiyen kişidir. Kamp ateşinin başında sırf moderatörleri üşümesin diye deste deste yüz liralar yakmışlığı vardır.
Kendisinin paraları yöneten kişi olduğu söyleniyor. Enflasyonla oynayacak kadar gücü olduğu biliniyor.
Sözlüğün güzel adminidir. kendisini tanıdığım için mutluluk duymaktayım. Enerjisini ve adminliğini fazlasıyla sevdiğim bir isim.
kısaca boss demekteyiz kendisine. açılmayan kapıları açmakla ünlüdür.
Sözlüğümüzün imparatoriçesidir.

Bir sms’iyle kapalı kapılar ardına kadar açılır, gökten alkollü içecekler yağar ve o an aklınızdan geçen her şeyi oldurabilir. Vallahi bu gözler hepsine şahit oldu.
sözlüğümüzün patroniçesidir. kendisi ile gezgin gruplar içerisinde yer alıp, kamp olayından çok fazla haz etmemek gibi ortak bir noktamız bulunmakta.
dünyanın eeen tatlı insanı olmasının yanı sıra işini ve ekibini sahiplenen tutumu ile gönlümüze taht kurmuş, yüzü kadar güzel bir yüreğe sahip "boss"umuz. kocaman kalpli sımayliler.
çok fazla oturup sohbet etme fırsatı yakalayamamış olsam da karakterinin çok güzel olduğunu bildiğim insandır. ekibi için savaşır, emek harcar. kötülerin düşmanı, iyilerin dostudur. admin gibi admindir.
bu başlığa görünce aklıma kahvede nescafe demek yerine '' reis bana bi nes versene'' dediğimiz günler aklıma geldi. neyse

iyi niyetli sıcak kanlı kişidir kendileri.
hayalleri olan, hayallerinin peşinde koşan ve olduran alfa kadın.
tanıyanın asla unutamayacağı, tanımayanın ömrünce pişman olacağı
nev-i şahsına münhasır "insan"