misafir olduğun evde ev sahibinden erken uyanmak

cevaplanabilir entry
/ 3
evin tavanıyla flörtleşmeye varan uzun süreli bakışma durumu
ne yapacağını bilmez halde kapıları açık odaları gezerek daha önce milyon kere gördüğün eşyaları ayrıntılı incelemeye yol açan histerik durum
sürekli başıma gelen şeydir. hele ki benim gibi uyuyan insanı rahatsız etmemek için ekstra bir özen gösterme çabasındaysanız daha da zor bir hale gelir.
Yakında zamanda ev sahibi olarak başıma gelen eylemdir.

Bir arkadaşın nikahı için istanbul’a gelen diğer bir arkadaşı evimde misafir ettim. Ama gece afterda almış olduğumuz alkol ve bir önceki gecelerdeki uykumun düzensizliği beni hayvan gibi uyumaya itmişti.

Şöyleki evde misafirim olduğunu unutacak kadar uyudum. O da yazık salonda erkenden uyanıp beni rahatsız etmemek için açmış kitabını okumuş. En son öğleden sonra uyandığımda utancımdan yanına gidemedim, biraz da vakit böyle geçti.

Sonunda sanki hiçbir şey olmamış gibi yanına gidip “aaa uyandın mı?” Dedim. O da kibarlığından çıkıp da “millet akşam uykusuna yatmaya başlıyor ne uyanması hayvanın evladı” demedi.*

Bu da böyle bir anımdır.*
ev sahibi uyanana kadar boş boş durmaktan başka seçenek bırakmayan durum.
ev sahibine kahvaltı hazırlayarak onun küçük sürprizlerle uyanmasını sağlayabilirsiniz.
o uyanana kadar yataktan çıkamama, parmak ucunda yürümeme ve kapı kolunu yavaşça açmama sebep oluyor. ben zaten normalde de başkasının evinde zor uyuyan bir tip olduğum için ciddi anlamda zulüm olabiliyor.
Kalkıyoruz ve uyuyamıyoruz bence bunun nedeni alışmadıpımız yataktan dolayı. Erken kalkıp ses çıkartıyoruz. Ev sahibini de uyandırıyoruz. Bana yapılmasını hiç sevmediğim bir sey.
cep telefonu yokken çok sıkıcı ve kötü bir durumdu. şimdi sessiz sedasız zaman geçiyor
İnsanı sıkan, bunaltan durum. Hele benim gibi rahatsız etmekten ve edilmekten korkan bir insansanız çekilmez olur.
/ 3