metin hara

Asıl mesleği fizyoterapistlik olan, enerji uzmanı, şifacı ve yazar gibi bir çok mesleği elinde tutan fakat asıl ününü mesleklerinden değil Adriana Lima ile olan birlikteliğinden yakalayan 35 yaşındaki şanslı kişidir. (bkz: adriana lima)
adriana lima’nın sevgilisi, yazar, doktor, tedx konuşmacısı.

türkiye musevisi bir ailenin çocuğu olan yakışıklı kardeşimiz iyi eğitim almış, okumuş, yazmış, entellektüel bir kişilik.

istanbul üniversitesi fizyoterapi ve rehabilitasyon mezunu hara, yurt dışında aldığı enerji tekniği eğitimini modern tıp bilgisiyle harmanlamış. bu sayede yurt içi ve yurt dışında önemli birçok şirketin yöneticisine motivasyon ve stresle baş etme eğitimleri veriyormuş. felç ve omurga sorunları gibi ortopedik hastalıkları da enerjiyle tedavi ediyormuş.

ayrıca bugün amerikan basınında hara-lima ilişkisinin bittiğine dair haberler çıkmıştı. ama hara yaptığı açıklamayla yüreklere su serpti ve haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Gülümse biraaz.. Kaldır kollarını ve sarıl etrafındakilere!
biyoenerji konusunda çalışmalar yaptığını iddia eden bir kimse. yaptığı işleri yargılayabilecek bilgiye sahip değilim, fakat sağda solda verdiği demeçler bu profili biraz yaralıyor. yani bugün bi dandirik oyuncu bile özel hayatımla gündeme gelmek istemiyorooom bilincine erişebilirken, kendisi bu kadar özel ve müstesna biri olarak bence mahremini daha özenli yansıtabilirdi.
büyük bir ünvana sahip kişidir deniliyor ama ben inanmıyorum çünkü ünvan sahibi kişiler aldığını patentlerle,yayınladığı makalelerle tanınır ve üniversiteler bünyesinde her kampüs bahçesinde ismi geçen kişilerdir ama bu adam ben dahi herkes takıldığı bayanla tanılıyor.O yüzden o kişiye bilim adamı denilmez,denilemez de denilecek tek şey helal olsundur.
adriana lima ile pr için kaça anlaştığını merak ettiğim adamdır.mümin sekman'ın entellektüel hali (bkz: swh)
sahip olduğu tiple adriana lima gibi bir dünya markasını kendisine nasıl aşık etmiş olabilir sorularımın kahramanı, yazar kişiliktir.
ne bok yemeye bu kadar ünlü oldu ve adriana lima gibi bir kadınla beraber oldu anlayamadığım adam.