mesajlaşırken emoji kullanmayan insan

Mesajlaşırken emoji kullanma gereği duymayan insandır. Kişisel tercihlere saygım vardır tabiki ama böyle bir insanla masajlaşırken aşırı geriliyorum ben. Sanki böyle her dediği bir ciddiyet taşıyor gibi hissediyorum. Özellikle komik bir şey yazdığımda cevap emojisiz olunca acaba komik değil miydi esprim diye düşünüp rahatsız oluyorum. Ayrıca ben genellikle konuşmayı kısa kesmek istediğim zamanlarda emoji kullanmamayı tercih ettiğim için karşımdaki benimle konuşmak istemiyor mu acaba diye telaşa düşüyorum. O sebeple emojisiz iletişim garip bir şekilde beni geriyor.
dozunda emoji kullanımından yana biri olarak hiç kullanmayan insanlar bana biraz soğuk ve ciddi geliyorlar, tercih meselesi tabii.
Benimdir.

Yukarıdaki yazarın da dediği gibi fazlasıyla ciddi ve soğuk bir insanımdır. Erkek adamın öyle garip gurup şekillerle işi olmaz, olamaz.

Şaka şaka hangi emoji nerede ve nasıl kullanılır bilmediğim için neredeyse kullanmayı hiç tercih etmem. Bir random gülüşü sık kullanılırım onu da nerede kullanacağımı artık öğrendim.
duygusuzdur, abi ben sözlükte emoji yok diye triplere giriyorum mesajlaşırken emoji kullanmamak nedir ya. bu kadar ciddiyete gerek yok arkadaşlar *
en azından buna bari kimse karışmaz, laf etmez diye düşündüğünü düşündüğüm insan.

ne insanlar var yaşarken emoji kullanmıyor onu dert edinin siz tey tey tey.