malezya'da tutuklanan gezgin sözlük yazarları

2018 yılında bilim çağında dünya da gerçekleşmiştir. dünya'nın neresi olursa olsun saçma sapan hukuk sistemlerinin, çağ dışı uygulamaların, gezgin profile sahip insanlara hala toplumların belli kesimlerinin inanmadığını güvenmediğini gösteren olay. olayda mağdur olan gezgin yazarlarımıza geçmiş olsun.

Haber linki
En son haber alınamıyor diye postlarını okuduğum gezginlerin başına gelen olaylardır. "Bir şeyleri yoktur, uyuyorlardır" cümlelerini hatırlıyorum. İyi ki interrail türkiye var diye düşündüğüm olaydır.
yalandan yere tutuklanan 3 türk gezgindir kendileri. gezerken, gideceğimiz ülkenin kuralları ve sosyal yapısını araştırmanın önemini göstermiştir. normal bir ülkede, hoş dahi karşılanabilecek bu olayın, bu kadar abartılıp hapse kadar uzanması beni çok üzmüştür. bu arkadaşlar umarım kendilerini biran önce toparlar.
yaşadıkları insanın gözünü dolduracak cinsten olan yazarlardır. 8gün boyunca kelepçeli olarak hapishane hayatını yaşadıktan sonra özgürlüklerine kavuşmuşlardır. geçmiş olsundur. aramıza tekrar hoş gelmişlerdir.