macaristan vizesi

başvurması en kolay alınması ise en zor vizelerden biridir. ne yapacakları ve belli bir kuralları olmayan belirsizlik vizesidir.

eskiden orange olan adını vize şirketi (bkz: as visa solutions) olarak değiştirmiştir.

başvuru linki
tur şirketlerinin ısrarla başvurduğu vizedir. 20 günlük tur programı için 20 günlük vize de verebilir, vermeye de bilir. algoritmasını oluşturamayacağınız, fransa ligi gibi sürprizli vizedir kısacası.
İlk reddimi aldığım vizedir kendisi. Bir yığın evrak götürmüş olmama rağmen yine eksikler buldular tedarik edemeyeceğimi söyledim ve reddi yedim :) dipnot: aynı evraklarla daha önce avusturya ve almanya vizesi almıştım.
ilk schengenimi aldığım vizedir. 14 günlük seyahate 15 günlük vize vererek ne kadar cömert olduklarını göstermişlerdi.
ilk schengenimi aldığım vizedir. 22 günlük tek girişli vize istememe rağmen 30 günlük multi vize vermişlerdi. uzun dönem başvuruları direkt olarak kağıthane'de bulunan konsoloslukta yapılmakta.
ilk göz ağrısı schengen vizemdir. orange vize şirketi ile başvuru yapmıştım. planldığım tarihe üç hafta kala başvuru yaptığım iki hafta içinde 1 aylık multi aldığım vizedir. orange vize kafanıza takılan sorulara net bir cevap vermemekte gerçekten direniyor. üst katında sigorta şirketi var randevu saatinizden 15 dakika önce giderseniz sigortayı da halledebilirsiniz.