levent gültekin'in 2019 başkanlık şansı

27 mart 2018 tarihinde ruşen çakır'ın sunduğu medyascope özel yayınında bağımsız aday olarak 2019 başkanlık seçimlerinde aday olacağını açıkca belirtmiştir. Kazanabilme şansı tahmin edilinden çok daha yüksektir. Tabiki bunun için tüm muhalefet partilerinin karşısına rakip çıkartmayarak, bağımsız olarak bu adamı desteklemesi gerekir (ne olduğu belli olmayan ekmelettin'i destekleyen bu adamı 100 kat daha fazla desteklemeli) Şansı neden yüksektir?? levent gültekin islamcı bir geçmişe sahiptir, dindardır, dini de tayyip erdoğan kadar iyi bilir. buradan bakarsan akp ve muhafazakar kesimden oy olma potansiyeli vardır. kendisi ardağan'lıdır yani kürt kökenlidir. bu bağlamda 6,5 milyon kürt seçmenine cazip bir aday olabilir. aynı zamanda aydın, çağdaş ve laik birisidir. dinciliğin kötü bir şey olduğunu, atatürk'ün ve laikliğin bu ülke için değerini sık sık tekrarlar. dolayısıyla chp seçmeninden de oy alabilir. Tabiki 2019'kasım a kadar dayanabilirse. Malum, başta o ve yanında yer alacak her kişi binbir zorluk, problem ve zorluk yaşayacaktır. 15 sene önce hesabına yatan 2bin liranın bile vergisinin hesabı sorulabilir, susturulmak için tüm yasal yollara başvurulabilir. Gönül Cem Toker olsun isterdi ama bu da fena sayılmaz... 1,5 sene içerisinde hapse atılmazsa, şansı yüksektir.
Oy bölünsün diye mi çıkarılıyor anlamıyorum .
İlk önce islamcılardan alır mı belirsiz ama malum reise veren aklıselim insanlar başkasına basmayı düşünecek kadar aklıselim olduğu tartışılır.(tartışmaya aslında kapalıdır.)
İkinci olarak Kürt kökenli olması pek fayda etmez 6.5 ten 0.1 bir zor gelir ırkçılıktan.
Ayrıca vicdan sahibi gibi duruyor ama bir öyle bir böyle hareket etmesi konuşmalarını gölgeliyor büyük bir kısım dönek olarak adlandırmaya başladı bile devamı gelir.
Sonuç olarak %3 4 leri zor görür hatta görmemeli de...