karşı cinsten insanla ev arkadaşı olmak

/ 2
Konu genel olsun kadın arkadaşlarımızında belki erkek ev arkadaşları olmuştur onlarında gözlerinden yorum alabilelim diye böyle açtım başlığı ama aslında aklıma ilk olarak ''bir kadınla ev arkadaşı olmak'' gelmişti.

Şimdi bu nokta da sevgililik bu konunun içinde sayılmaz çünkü o durumda her iki tarafta rahat davranabilir asıl merak konusu sıradan aranda cinsel herhangi bir münasebet bulunmayan böyle bir ihtimalin varlığını bile düşünmediğin bir kadın ya da erkek arkadaşınızla yaşadığınız ev arkadaşlığınız da başınıza gelen ilginç olaylar.

Konunun aklıma geliş noktası tabi ki kadın ev arkadaşlarına sahip olmam üstelik iki tane ve bunların ikisiyle de sadece arkadaşım ve fark ettiğim bir nokta var ki inanılmaz bir cinsel eşitlik sağlıyoruz evde adeta platon'un devlet'i oluştu herkes bir sorumluluğunu yerine getiriyor hani kızlar pişirsin erkekler bulaşık yıkasın yok en ince detaya kadar yaşatıyorlar bu durumu bana mesela takıldığı insanlar eve geliyor sabah bir uyanıyorum mutfakta bir adam kahve içiyor üstü çıplak noluyoruz amk ? mutfaktan dışarı bakıyor puslu puslu kamil sanıyor ki arkadaşım bir dönüyor saç sakal karışmış ben çocuğun kafasında direk kokain etkisi yaratıyorum gözleri doping yemiş gülbatur gibi açılıyor bebenin. Benim için hep tanımadığım kızlar olurdu mesela zamanla alışıyorum ama.
farklı bir deneyimdir. kısa süreli olsa da, bisürü tecrübe edinmemi sağlamıştır. en garibi, bir gece uyanıp tuvalete gittiğimde, tuvaletin dolu olduğunu farketmem, daha sonra da tuvaletten çıplak ve erekte bir erkeğin çıkması, beni görünce şok olması, sabah da beraber kahvaltı etmemizdi. adam gidince ev arkadaşım kadınla aramızda geçen muhabbet de türk filmlerini anımsatmıştı.

(bkz: bak hanım, sana iki çift lafım var)
şüphesiz dünyanın en güzel tecrübesi bunun bir tık ilerisi evlilik olarak adlandırılır.
erkek ev arkadaşımın beni çekip, bak kızım ilk kez düzgün bir adam bulmuşsun, şunu da üzme artık, bu adam seni mutlu eder demesi. yeri geldiğinde abi, yeri geldiğinde kardeş oluyolar. sarhoş olursanız dikkat edin kendinize ama.
Bence düşünüldüğü kadar korkunç değil bir kızın kaprisini çekmekten daha kolay ve pratik olacağına eminim mesela toplu yaşam hayatım boyunca kızlarla kaldım küçücük sorunları büyütüp kişisel meseleler haline getirip odada soğuk rüzgarlar estirebiliyorlar
Ben kaldım. Başkalarıda kalsın. Çoluğumuz var çocuğumuz var çoluğumuz var. Amma velakin, uyumlu iki kediyseniz kalabilirsiniz..
Tamam istisnalar kaideyi bozmaz siz yapmassınız asla tamam ama tarafların birbirlerine hallendiğini belli etmeden yaşamaya çalıştığı ve sıkıntı çıkmadan geçen her zaman bak ne güzel ya karşı cins ile aynı evi paylaşıyoruz falan diye mutlu oldukları ve etrafa eveeeet ev arkadaşım erkek/kadın ne var ki bunda gayet güzel geçiniyoruz diye anlatılan, atılan ufak işlere en başında müdahale edilirse ilerideki aleni yavşamaların önüne bi ihtimal geçilebilinen durumdur.(içiniz ne kadar rahat ederse)
Asla cinsellik düşünmediğim yakın bir arkadaşımla 7 ay süreli yaptığım eylemdir. Üniversitesi bitip memleketine dönmese muhtemelen hala beraber kalıyor olurduk. Kafalarınız uyduğu ve işbölümünü zevkler dahilinde adilce yapabildiğiniz sürece cinsiyetin pek bir önemi yok bence
Kisiler temiz ve birbirine saygili oldugu surece erkek/kadin farketmez. Erkek-erkege/kiz-kiza kalindiginda ipi koparabiliyorsunuz ama karsi cins ile oldugunda kendinize daha hakim olup daha ozen gosterdiginiz dogru. Tabii istisnalar mevcut olabilir.

Yabanci ve yerli kiz/kadin/bayan ev arkadaslarim oldu ve hicbir sorun yasamadik. Tabii ki ufak tefek sorunlar olabiliyor ama uzatmadan tatliya bagliyorsunuz. En azindan benim ev arkadaslarim cok anlayisliydilar. Hatta onlar ayrilmak durumunda kalinca onlarin ev arayan kiz arkadaslari da kalmak istediler benimle bir sorun yasamadiklarini anlattiklarindan.

Birbirinize hallenme durumuna gelince tabii ki pek mumkun. Ogrencilik yillarinizda ayni sirayi paylastiginiz karsi cinse bir sureden sonra ilgi duyuyorsunuz bu gayet normal. Ayni evi paylasip, ayni sofrada yemek yiyorsunuz, dertlesiyorsunuz, aktivitelere katiliyorsunuz tabii ki ilgi duyulmasi pek dogal ama her zaman bu gecerli degildir. Ev arkadasligimizdan sonra ikimizin de sevgilileri oldu ve birbirimize karsi tavrimiz hic degismedi.

Karsi cins ya da degil, mevzu iyi bir ev arkadasi, insan olmakta..
/ 2