karavanla tura çıkmak

/ 4
Canını yediğimin güzel insanlarıdır. Severim, saygı duyarım.

Motorum ile yapamayışımın sebebi emekli olduğumu veya kuvvetle muhtemel evli olduğuma delalet eder. Emeklilik hayalidir.

(bkz: motorla tura çıkmak)

Emekli olmadan evvel karavanlı tek gezi planım İzlanda’ya olan planımdır. Ama bu da başka bir entrynin konusu olsun.

(bkz: karavan ile izlanda’yı gezmek)
hem konforlu hem de havalı...
yıllardan beri hayalimdir şöyle bir adventure karavanım olsa daha ne isterim!
Avrupalıların, Amerikalıların, bazı ortadoğu ülkelilerinin üretim gücünün de sebep olmasıyla birlikte ortaya çıkardığı o muhteşem araçlarla bu olayı gerçekleştirmesi vardır ki her bir noktasına ayrı saygı duyulur
Şalvarla o arka tarafa köy ağası gibi yayılıp elimde de sigarayla yolu izlerken arkadan çalan Manu Chao esintileriyle yol hiç bitmesin istiyorum sonra bir benzin istasyonunda duruyorsun, tuvalletten donunu düzelterek çıkan amcalar “welcome to the real world” yazılı pankart açıyorlar.
Çok istiyorum yav. Her karavan görüşümde durup iç çekiyorum. Allah kaza bela vermesin hiçbirine. Bizede alın bitanee
hayalim, en büyük hayalim, ilerde yapacağım muhteşem şey.

teknede yaşamak hayalimi "sen onun ne kadar masraflı bir şey olduğunu biliyor musun? vergisi var, elektriği var, suyu var, bakımı var, var da var"cılar sönümledi.

norveç'te yaşamak hayalimi sönümleyen "sen ne kadar soğuk ve sıkıcı olduğunu biliyor musun"culardan hemen sonraydı. şimdi buna da birilerinin çıkıp gelip "ne kadar sefillik biliyor musun, bunun jeneratörü var, su ve wc sorunları var, var ki var" demeleri an meselesi.

tası tarağı astığımda ilk yapacağım iş.
Herkesin hayali olan ancak bir türlü gerçekleşmeyen hadisedir
Gerçekleştirmeyi planladığımız, bunun için ilk adımı Volkswagen T2 karavanı alıp düzenlemeye başlayarak attığımız hayalimizdir.

İsteyince uzak bir hayal olmaktan çıkar. Yeter ki insan istesin.
/ 4