kampta tutan baş ağrısı

/ 2
kampa arkadaşlarınla gidip bir güzel yerleşip aniden tutan ve tüm arkadaşların çılgınlar gibi eğlenmeye başladığında yeni gelin gibi kenarda oturtan rahatsız edici rahatsızlık biçimi.
İşte bu yüzden ufak bi hap kutusu çantanızda her zaman bulundurulmalı. Ağrı kesici, mide rahatsızlığı için Renin ve talsit benzeri, acil barsak bozulmaları için günü kurtarmalık ilaçlardan 3-5 adet yuvalamak elzemdir. Bu noktada seçilecek ilaçlar çok güçlü olmamalı ki aç veya tok yutulma durumlarında yan etki göstermesin.
temiz havaya maruz kalan insanların yaşadığı durumdur. yine kampta tüttürülen bazı şeylerle giderilecek çok kafaya takılmaması gereken histir.
yerleskeden uzak her ortama cantaya atilmis bir bos serum+ agri kesici ampulle gidilmesini onerdigim icin benimle alay edilmesini saglayan hadise sfhsjsk bes dkya kesiyor agriyi ve inanin her yerde bir hemsire var taktirin rahatiniza bakin
temiz havanın vuruşuyla baş ağrısından sonra burun kanamasıda gelebilir.
korkmayın geçecektir.
Migreni olan bir insan olarak kamplarda çok sorun yaşayabiliyorum , o yüzden sizler mutlaka yanınızda ağrı kesici bulundurun . Gece aldığınız alkolden sonra sabah uyanınca geceden kalma olacağınız için baş ağrısı olabilir , yanınızda yoğurt bulundurun oda ağrıyı ve mide bulantısını hafifletir . :) #MutluKamplar
Bozdağ kampından bir bardakla şarapla sarhoş olduğum gecenin sabahında tüm gün çektiğim baş ağrısıdır. İşkence gibiydi. Bir daha kampta sarhoş olursam ağaçlara kafa atacağım. Aslında ben bir daha sarhoş olmayıyım, mekan fark etmez yaramıyor yani bana. Zaten toplasan 3 kere filan sarhoş olmuşumdur, üçünde de bir bardakla gittim. Bünyem alışık değil.
uzun yolculuklarımın sonunda çadırımı kurmam ile yaşadığım olaydır. bence bedenimin artık yorgun düşüp psikolojikmen ''dinlenmek istiyorum aga ben'' deme biçimi olabilir.

bi keresinde de güneş çarpmıştı.alanda ilaç olmadığı için mide bulantılarıma çözümü (bkz: bira)da bulmuştum. sonuç bence olumlu ve onaylandı :)
/ 2