kaan sekban

uzun zamandır takip ettiğim eğlenceli, kaliteli, ülkesinin ve insanların sorunlarına hassas mizahçı. bazıları gibi sadece konuşup konuyu orada bırakmıyor, eyleme geçiyor. sma hastası çocuklar için bağışta bulunan herkesin doğum günü kutlamasını hikayesinde ve profilinde paylaştı, dünyanın bağışını topladı. izmir depremi sonrası birkaç gündür inşaat mühendisleri, diploma kiralayarak işlerini yürüten müteahhitler hakkında öyle güzel paylaşımlar yaptı ki benim diyen araştırmacı-gazeteciye taş çıkarttı. hem seviyorum hem de çok takdir ediyorum. allah temiz kalbine göre versin her şeyi.
çok beğendiğim, başarısını takdir ettiğim, olduğu gibi görünen, eski beyaz yaka, yeni komedyen, nevi şahsına münhasır kişilik.

bein 'de "alt tarafı bi' talk show" adlı programı da çok kıymetli misafirlerle devam ediyor. programlarında sadece altı boş goy goy değil, gündemle ilgili konular da sanat da konuşuluyor. seyir zevki yüksek, sıkmadan kendisini izlettiriyor.

umarım yolu açık olur. severek izliyor, takip ediyoruz.
başarılı i(ğ)k personeli taklidi yapan, uğraşa didine bir yerlere gelmiş eski bankacı şimdilerin komedyeni.
tebrikler kovuldunuz kitabını okudum. uzun uzadıya kendince başarı öyküsünü anlatıyor. evini satıyor abd'de müzikal eğitimi aluıyor vs.

komik bulduğum kısmını anlatayım. (dikkat spoiler içerir)

abd'de araç kiralıyor bu, orada zaten toplu ulaşım nedense tercih edilmiyor.
karnı acıkıyor ve bir pizzacıya giriyor siparişini veriyor. satıcı kız bir şey soruyor, bu da "yes yes" diye cevap veriyor. sonucunda 5 pizza siparişi alıyor fatura buna göre çıkıyor.
nerden bilsin fukara komedyenimiz kızın 5 al 4 öde kampanyasından yararlanmak ister misiniz dediğini!#%?