iyi bir seks yapsa rahatlayacak kadınlar

cevaplanabilir entry
maalesef gerçekliği olan kişilerdir ve evet etrafımızda bunlardan bolca bulunmaktadır.
"goygoy yapıyorsun ya" diye iç geçiriyor olabilirsiniz ancak bilhassa iş yaşamında ve trafikte kadınların otoriter tavırları sizi düşünmeye sevk ediyor. neden bu kadar sinirlisiniz? 3 günlük dünya ölüp gideceğiz zaten, neyin koşuşturmacası ve agresifliği bu?
dertliyim sözlük, kadın yöneticileri ve şoförleri anlamak benim için zor.
kadın yönetici ve şoför yorumuna katılmasam da gereksiz sinirli ve agresif insanların sevişip rahatlamaları gerektiğini düşündüğüm doğru*
şimdi olay şöyle cereyan ediyor iş dünyasında kadın yöneticilere çok az yer veriliyor yer verilse dahi çalışanlar daha rahat davaranabiliryor yani çok saygı duymuyorlar hatırlayın okuldaki kadın hocaların dersinde de daha rahat ders kaynardı yeterince otorite kuramadığı düşüncesiyle bu sefer otoriter olmak için erkeklerden daha sert tavırlar sergilemeye başlarlar keza trafikte de durum aynıdır iyi bir sexe gelince kadın için de erkek için de gerginliği azaltıp rahatlatır (bkz: evde deneyiniz )
kadın,erkek ayrımı yapmak istemezdim ama kesinlikle şart. yaşadığım olaylara istinaden amiyane tabirlerle anlatmayı çok istedim ama buraya yakışmaz. gecesini kötü geçirip ertesi gün hıncını başkalarından çıkaranları tanıdım.
özellikle 35 yaş üstü, evlenememiş ve 500 metreden manyak olduğu belli olan kadınlar için elzem bir şeydir. etrafımda bir kaç tane var, çatır çatır siksen rahatlayacaklar. hatta boşalırken squirt yapacaklarına bile inanıyorum.

edit: imla
gerçekten sevişemeyen, veya doğru düzgün sevişememiş kadın gerginliği diye bir şey vardır. bunlar özellikle iş hayatında pozisyonu, konumu ne olursa olsun, gün içinde saçma sapan gergin hallerde olurlar. regl dönemleri de üstüne gelirse, kaçın.