imam hatipler kapatılsın

Ülkemizin geleceği Bilim, teknoloji, sanat kavramları barındıran. Milli değerleri unutturmayan eğitime bağlıdır.
Bu şekilde giderse 174839 yıl boyunca ülkemizden tek bilim insanı dahi çıkamayacaktır.
artık neredeyse mantar gibi her sokakta bittiği için tek harf öğrenmeden mezun veren okullardan olmuştur. Benim zamanımda anadolu liseleriyle aynı puanlara sahiptiler.

Keşke artık kapansalar da ülkede daha fazla cahil yetişmese.
hiç bir şey öğretmeden hatta öğretmeyi iddia ettikleri dini bile öğretemeden öğrenci mezun eden bu okulların akıbeti ile ilgili getirilmiş kanaattir.

umarım en kısa zaman sayıları azaltılır ve nitelikleri -eğer mümkünse- arttırılır. bu şekilde verdikleri tek hizmet ahlakçı, anlayışsız, bilgisiz, zekasız çocuklar yetiştirmek.
Bence kaptılmamalı sonuçta herkesin seçim hakkı var. Biz bugün bu okulları kapatırsak yarın insanlar neden hakkımızı elimizden alıyorsunuz demeyecek mi ? Yapılması gereken en önemli hizmet okul sayılarının dengelenmesi bence. Ne kadar imamhatip lisesi var bilmiyorum fakat yazılanlara bakılırsa çok görünüyor. Bu durumda sayılar eşitlenmeli. Ve ek olarak arkadaşlar, bence sadece imamhatip değil bütün okulların(üniversitelerde dahil) eğitim sistemine bir yenilik getirmesi gerekmektedir. Ingizlice hazırlık sınıfındayken bir hocamız writing dersinde şunu söylemişti; arkadaşlar ben sizlerin essay yazarken zorlanmanızı çok iyi anlıyorum çünkü siz bu zamana kadar hep şıkları olan sınavlara tabi tutuldunuz ve şu an sizden bir şeyler uydurmanızı yada bilgilerinizi kağıda kendi fikirlerinizle dökmenizi istiyoruz. Bu yüzden sizler ingilizce bilmediğiniz için değil bu konuya hakim olamadığınız için yazarken güçlük çekiyorsunuz demişti. Kulakları çınlasın harika bir öğretmen. Kısacası günümüz Türkiyesinde eğitim sistemi değişmeli. Özendiğimiz, geçmeyi istediğimiz batı ülkelerine bakmalı ve gerekirse kopya çekmeliyiz eğitim sistemi için. Bugün eğitim sistemi düzgün hale gelirse 30 sene sonra bambaşka bir Türkiye olur.
şu an herhangi bir devlet yada vakıf okullarını geçtim; kemalist devrimin dahi yapamadığı bir şekilde ateist ve deist yetiştiren kurumlar haline gelen bu okulların kapatılmasını istemek gerizekalılık olur.