ilk defa seks yapacaklara tavsiyeler

/ 4
İlk defa seks yapacağınızı kesinlikle ama kesinlikle öncesinden partnerinize söyleyin. Birilerine atarlanıp ilk seksinizi hayatınızda ilk defa gördüğünüz biriyle yapmaya çalışmayın, karşınızdaki insana bu bilgiyi yatakta vermeyin.

Bakın genç ve güzel/yakışıklı arkadaşlar bu durum gerçekten çok önemli, cinsel yaşamınızın dönüm noktasıdır. Gelecek seks hayatınızda aşılmaz yaralar veya ulaşılmaz hazlar almanıza vesile olacak ilk adımdır.

En önemli ayrıntı ertesi gün sizi bir daha görmek istemeyecek biriyle bu eylemi gerçekleştirmeyin. Zaten tek gecelik ilişki arayışındaki bir birey de bu hususta çekingen olacaktır ve o da istemeyecektir.

Daha önce söylemiş miydim bilmiyorum ama tekrar etmek istiyorum bu bilgiyi partnerinizle p a y l a ş ı n ı z!
yapmayın, sonrası derin bir karanlık, karar verme yetinizi kaybediyorsunuz. bir nesli böyle yitirdik. ilk defa seks yapacaklara tavsiyeler - ilk-defa-seks-yapacaklara-tavsiyeler-6XDca
üç paragrafılık yazıda ilk paragrafta ne söylediğini bilmeyen, ama konu sex olunca, yaşadığı kullanılmış peçete gibi atılmışlık hissinin verdiği acıyla, sözlüğü katletmekten çekinmeyen yazar sıçmığı.

tavsiyeme gelecek olursak. su akar yolunu bulur, endişeye mahal yok.
aşık olduğunuz kişiyle yapmayacaksanız eğer, çok da büyütmeyin derim
sakın genelevde yapmayın.

edit: yukarıda tavsiye veremeyen yazar kesin bize bir şey anlatmaya çalışıyordur.
İlk defa eve atıyorsanız çamaşır makinesinin üstü muazzam.
/ 4