honda

japonya'nın bağrından çıkmış gelmiş teknoloji devi. bakın teknoloji devi diyorum çünkü bu adamlar sadece araba ve motor yapmıyor.

"Başlangıçta motosiklet üretimi yapan firma zamanla otomobil, su motoru,(gemi, tekne, yat vb.) robot, güç ekipmanları (jeneratör, çim biçme aleti vs.) motor (herhangi bir işte kullanılacak akaryakıtlı motorlar) ve uçak üreten bir firma haline gelmiştir. Dünyanın bir numaralı motor üreticisi olan Honda Japon otomotiv sektörünün gelişmesinde ciddi katkılar sağlamıştır. Üretimi ile geniş kitlelere hitap eden firmanın dünyada çok sayıda alıcı kitlesi vardır. "

kaynak: wikipedia.
touring tarzındaki gold wing modellerine ölüp ölüp dirildiğim motosiklet markası. deselerki ömür boyu seks yapma ama sana her sene yeni ve sıfır gold wing verelim vallahi düşünürüm.(ama sadece düşünürüm)

ayrıca babamın 2009 yılından 2017 yılına kadar kullandığı accord modelindeki arabanın markası.
street fighterdaki göbekli sumo güreşçisi abimiz. elini bele bele hızlı çırpmasıyla güzel hasar veriyor. tavsiye edilir.
son zamanlarda adı Türkiye'de üretilen sedan civic'lerin C sütunundaki göçükleri ile anılan japon marka.
otomotiv, motosiklet, tekne motorları, robotlar geliştirirler. çok onurlu bir marka olmasına rağmen bu güncel problem konusunda yapıcı bir harekette bulunmamaları ile güvenimi sarsmıştır.