hızlı ve öfkeli

ilk filmi 2001 yılında çıkan, yasadışı sokak yarışlarını konu alan amerikan yapımı aksiyon film serisidir.

oyuncu kadrosu, müzikleri, akıcı hikayesi ve aksiyon sahneleri sayesinde büyük ilgi görmüştür ve neredeyse her iki yılda bir seriye yeni bir film eklenmektedir.
tokyo driftten sonra bozmaya başlayan seri. adamlar ilk filmde cd oynatıcı hırsızlığı yaparken son filmlerde sürekli dünyayı kurtarmaya başladılar. kategori olarak aksiyon değilde fantastik kategorisindeyiz deseler anca izlenir artık son filmleri.abartının bokunu çıkardılar.

--- spoiler ---
elle torpido yönlendirmek nedir arkadaş ya
--- spoiler ---
az önce 7.sini TV’de izlediğim film serisi. paul walker çekimler başladıktan bir süre sonra trafik kazasında hayatını kaybetmiş ve film özel efektlerle tamamlanmıştı. bknz

filmin son sahnesinde sahilde bebeğiyle oynaması ve see you again beni hep çok duygulandırıyor. genç ölümler çok üzücü…
İLK FİLMLERİNDE ARABALAR ÖN PLANDAYDI FAKAT SONRA 'HIZLI VE ÖFKELİ' OLMAKTAN ÇIKIP SALT AKSİYONA EVRİLDİ. FİZİK KURALLARINA AYKIRI SAÇMA İŞLERİ OLUR GİBİ GÖSTERİYORLAR AMA NE HİKMETSE İZLENİYOR. eN SON THE ROCK DWAYNE JOHNSON İLE İLERLEYEN FİLMLERİN YAPIMCILARINDAN VE BAŞROL Vin Diesel ARASINDA DEVAM FİLMLERİNDE OYNAYIP OYNAMAMAK İLE ALAKALI MÜNAKAŞA OLMUŞTU, THE ROCK ABİMİZ BU SERİ SIKTI BEN ARTIK OYNAMIYORUM DESE DE VİN DİESEL ONA BİR ÇOK FARKLI MECRADAN GEL BU İNADINDAN VAZGEÇ GÜLÜM MİLYON DOLARLARI PAYLAŞALIM DİYE SESLENMİŞTİR. BU ARADA TOKYO DRİFT CANDIR.
ilk film haric diger butun filmleri kacirdim. bir haftasonu bastan sona izlemek lazim.