her festivalde bulunan tipler

/ 2
çok fazla içip sapıtanlar ve kavgaya gelmiş gibi davranıp sürekli sorun çıkaranlar bunlardan bazılarıdır.
Çok ama çok konuşup sürekli boş yapan biri mutlaka vardır ha bir de bu boş yapan elemanın ekürileri olur ortamın sözde alfası olan bu boş yapan elemanın her dediğine random gülerler, onlar güldükçe boş yapan eleman daha çok boş yapar eküriler daha çok güler böyle böyle döngü yaratırlar kendi aralarında. Size de yanlarından hızla uzaklaşmak düşer eğer yapamıyorsanız mecbur katlanırsınız ya da ekürilere dahil olursunuz sıkıntıdan.
Eğlenmek ve eğlendirmek için var olan insanlar. En sevdiğim festival tiplemesidir.
Bütün muhabbeti; aaabicim şöyle içeceksin, yok abi böyle içeceksin olan tipler. İç de görelim düdük. sonra da klozetin kapağına sıçıyorlar.
her türden insan bulmanın mümkün olduğu yerlerdir festivaller...
tek başına iktidar olup tüm sahneyi peşinden dans ettirenler, sadece sesi de yeter deyip sahneye uzak yere geçip şarkıları oradan dinleyenler, dans edenler, ciddi duranlar... festivali güzel yapan bunların hepsinin harmanlanmış halidir.
- ağzıyla içmeyenler.
- çadır çadır condom arayanlar.
-kusanlar
- ilk defa festivalde kamp yapanlar.
festivali cinsel ilişki olarak gören anlamsız tipler illaki var.kafalarında festivale gidip karşı cinsle tanışıp geceyi aynı çadırda geçireceklerine dair düşünceler dolaşır.
alkolü fazla kaçırıp ne yaptığının farkına varamayacak duruma gelenler... hatta durumun daha da ilerlemiş hali ya kusarlar ya da kusamayıp o alkolü bünyesinde barındırmaya devam edip millete salça olmaya başlarlar.

diğer tip ise böyle ortamlara ilk defa girip kendini herkese sevdirmek için tek ayak üstünde kırk takla atan tiplerdir. herkese farklı hikaye anlatıp en son en anlattığını unutana kadar bu olay devam eder.
/ 2