göztepe

/ 2
Göztepe,bir hayat biçimidir.Göztepe atalarımızdan bizlere bir emanet,çocuklarımıza mirasımızdır.Göztepe öyle büyük bir klüp,öylesine derin sevgi beslenilen bir klüptür ki,bakmayın siz diğerlerine,bu büyüklüğün altında ezilir giderler.

90'lı yılların sonunda tribünümüzde ''Yaş Ortalamamız 18,Ne Avrupa Zaferleri,Ne Birinci Lig Göremedik,Ama Önemli Değil,Efsane Göztepe'yi Biz Atalarımızdan Dinledik'' pankartımız asılıydı.Şükürler olsun ki,Biz Efsane Göztepe'yi tekrardan ayağa kaldırdık,tırnaklarımızla kazıdık.Cebimizden verdik,kalbimizden verdik,ömrümüzden verdik.Daha çok olsun,daha çok vermeye an içtik.

Allah ömrümüzden alsın,Göztepe'mize versin.Alayına isyan ölümüne Göztepe!!
gençliğimin katili oldun
uğruna canımı koydum
hayatımın a.ına koydun
göztepem canın sağolsun

şeklin de çılgın marşı olan, uzun yıllar sonra süper lig de yer alan izmir kulübü.
2017-2018 sezonunda ligin güzel olmasını sağlayan efsane takım.
İzmir takımı olmasından dolayı sevdiğim ama gs'nin 3-1 yenmesinden de ayrı mutlu olduğum takimdir
Valla iyilerdir hoşlardır bilemem ben hoşlaşmıyorum kendileriyle ya. :( ocakbaşına gidelim dedik geçen kafamızı miktiler. C tesi gecesi seni dinlemeye mi geldim anasını satim, rakı içip müzeyyen senar dinlemeye geldim. Hiç bir takımın holiganından hoşlanmıyorum da bunlar bütün takım holiganlar. Höö löö löö bu ne ya
TAM 35 ve unlu isyan marsiylada bilinir, izmiri izmir yapan seylerdendir. benim de gonulden bagli oldugum sehrimin takimidir.

izmirin sokaklarinda yürüyoruz formalarla

sayimiz 100binler oldu sarisiyla kirmiziyla

sarin gunes gibi dogsun kirmizin damarimda kan

sensiz gecmesin bu yasam senin icin butun kavgam

1925te dogdu sanli göztepemiz

issiz kuytu köselerden ant olsun ki donecegiz

o günlere inanarak dalgalan sari kirmizi

acilarin arasindan sole isyan marsimizi

kalksin eller üclü icin haykiralim göz göz icin

son nefesi verir gibi sahadet getirir gibi
ilk sevdam. karşılıksız aşkın tanımı. yıllardır tribününde koşturduğum spor kulübü. çabalarımızla kurduğumuz hentbol takımımız göz bebeğimiz. ölümsüz göztepelileri her fırsatta anan taraftarlarla birleştiğinde güçlenen takım. stat inşaatı bittiğinde çok daha büyük işlere imza atacağını düşündüğüm, 1925 yılında kurulup, avrupa'da yarı final oynayan ilk türk takımı.

siz kumda top oynarken biz avrupadaydık.
jahoviç gittikten sonra gol problemi yaşayan ama dinamik ve kompakt bir takım başarılar Tamer Tuna.
2 sene önecsine kadar mahalle arası maçlarına çıkan, amatöre düş, üste çık felsefesinin ötesine gidememiş takımın son 2 yılda katettiği mesafe muhteşemdir.

nasıl bir dokunuş olduysa önce aliağa ali cengizi ile lig atlatıldı şimdi senelerin meselesi stat yapılıyor, süper ligde de hatırı sayılır paralar döküp transferler yapılabiliyor. güzel bir değirmen bulundu gibi görünüyor.

umarım kaderine yenik düşüp 2 sene rüzgarı estikten sonra tekrar o aşırı holigan taraftarıyla sokak arası maçlarına geriye dönmez. zira izmir'in bir temsilciye ihtiyacı var ve potansiyeli en yüksek takım göztepe'dir.
/ 2