gezginlerden nerede ne yenir tavsiyeleri

Beşiktaş'ta çarşı heykelin hemen yanında Karadeniz dönercisi. Hayatımda yediğim en iyi dönerdir hala da.
Güngören'de Bağdat ocakbaşı var. Son bi kaç yıl azcık bozdu ama hala da kebap işinde aşırı iyiler. Açık ayrandan da için mutlaka.
Antep - küsget sanayi'de kadayıfçı ali usta'da katmer (diğer tatlıları da olur)

İzmir - uzak ve ters bir yerde ama, barbaros köyüne yolu düşenlere önerim: yıldız market'in karşısında bir abla masanın üstünde sarma, tatlı, kurabiye vs satıyor (yıldız market'e bağlı), işte o ablanın kalburabastısı
güngören köyiçinde hizmet kardeşler lokantasında lahmacunu öneririm. İstanbulda yiyebileceğiniz en iyi lahmacun
bu liste denediğim ve on üzerinden 9 ve üzeri verdiğim tatlardan ve tavsiyelerden oluşmaktadır. (opsiyonel yazdıklarım 9 ve üstü değildir.)

ankara'da iseniz, kızılay civarında bulunan kajun bring more'u (9.7/10)ziyaret edip kajun soslu tavuklarından tatmanızı şiddetle öneriyorum.

istanbul'da iseniz, beşiktaş ve kadıköy'de bulunan biber burger'e (9.5) gidip bir menü gömmelisiniz.

adana'da iseniz, çok kötü olduğunu düşünmediğiniz ve herkesin kebap yediği yerlerden adana kebabını (9.2/10) öneriyorum. aynı şekilde şırdan için de aynı şeyi yapabilirsiniz(opsiyonel - 7/10). adana adnan menderes bulvarı'ndaki bici bicicilerden bu tadı deneyebilirsiniz (opsiyonel - 4/10). son olarak da süleyman vahit caddesi üzerindeki elvan döneri (9.8) ziyaret edip hayatınızdaki yiyebileceğiniz en iyi dönerlerden bir tanesini yiyebilirsiniz (google haritalarda yeri yok, oraya gitmek için meşhur tatlıcı tekin'i veya tomo öz yamaçli'yı aratabilirsiniz).