gezgin sözlük yazarlarının admin olması

cevaplanabilir entry
hocam hiç mi sıradan yazar yok şu sitede? kim ne yazmış bakıyorum, aktif olanların alayı ya admin ya moderatör. nerde bu millet, nerde bu interrailciler?
allahınızı severseniz ne gerekiyorsa yapalım canlandıralım şu siteyi.

not: moderatör değilim.
Ben onlardan değilim. Gruplardaki sıradan üyelerdenim ve seviyorum burayı yahu
Ne adminim ne de moderatör. Burada bir şeyler yazmak hoşuma gittiği için bir süredir yazıyorum. Gerçekten keyif aldığım şeylerden biri oldu gezgin sözlük. Esasında bir arkadaşımın ekşi sözlükte yazsana tavsiyesi sebebiyle bir sözlükte yazma düşüncesine kapılmıştım ama ekşi sözlük itici geldiğinden gezgin sözlüğü tercih ettim açıkçası. Çünkü ruhuma daha çok hitap etti buradaki atmosfer.
Admin, moderatör ve editörlerin aktif yazdığı için görüldüğü durum. Bokunu çıkarıyoruz bazen, göze batıyor, haklısınız ama biz de sevioz napalım.

(bkz: seviyorsan git yaz abi)
üstteki entrymi girdikten iki hafta sonra sözlükte editör olmama ne demeli peki? sözün bittiği yerdeyiz. istisnadan kaideye geçenlerde bugün (bkz: ben)
Özellikle "gözdeşimşek" nickli yazarın göze battığı durum.

Kendisini şahsen tanımıyorum; ama bilgisi olsun olmasın yazması biraz irite edici. Tamam sözlüğe renk gelsin istiyor; ama bunun yolu kaliteli içerik yazmaktan geçiyor.