getcontact

bu aralar instagram hikayelerinde popüler olan, indirilen telefonların rehberlerine ulaşarak , kim kimi hangi adla kaydetmiş gösteren program şeyşi.

erişim izni verdiğinizde program sizin rehberinize ulaşarak , tüm kayıtlı numaralara ve sizin numaranıza erişir.bu yüzden saçma yerlerden gelen aramalar ve mesajlar hakkında ; bu mesajlar nerden geliyor, numaramı nereden buluyorlar diye ağlamayın.
rehberinde yer aldığınız kişilerin sizi hangi isimle kaydettiğini gösteren bir uygulama. bu gereksiz app ile pazartesimiz şenlendi. tebrikler
her rehberdeki kaydı göstermeyen uygulama.

Bulduğum kayıtlar için, bu uygulamayı kullanmayan kişilerdeki kayıtları da gösteriyor. Ancak her kullanmayan kişideki kaydı göstermiyor. Yani sonuç olarak annemdeki kaydı gösterirken, sevgilimdeki kaydı göstermiyor ve ikisi de uygulamayı kullanmıyor. bug gibi bug
"ıcıbı beni ni kıydıttıler" diye bakarken tüm rehberinizi kopyalayan uygulamadır.
Popüler olmadan önce merak edip baktığım, sizi insanların nasıl kaydettiğini gösteren uygulama.

Aaaaaa diye kaydeden mi dersin, soyadını yanlış yazıp gülünç şeyler ortaya çıkaran mı...

Bakılması gerekilen, fakat instagrama hikaye atmak gibi bir hatayı düşülmemesi gereken güzel uygulamadır ayrıca.
gizlilik politikası kısmını okuyan aklı başında kimsenin indirmeyeceği, indirmemesi gerektiği uygulamadır. adamlar bizimkilere aa bakın başkalarının rehberinde nası göründüğünüzü gösteriyoruz size ne kadar da eğlenceli diye tatava yaparken bi yandan da sizin ve sizin sayenizde rehberinizdeki herkesin numaralarını alıp nur topu gibi bir database oluşturuyorlar. sonra bunu da güzel güzel işleyip satıyorlar. alet olmayınız.