fidye için kendini kaçırtan adam

'yok artık' dedirten haberdir.
ayrıca ciddi olduklarını belli etmek için işkence görüntüsü çekip akrabalarına göndermişler
haberin linki
Ben de böyle bir şey planlamıştım zamanında ama beni kaçırsalar etrafımdaki herkesin fidye veremeyecek kadar fakir olduğu aklıma gelince vazgeçmiştim.
şaşırmadığım olay. ülke ülke değil gta anasını satayım.
kendi değerini 40 bin dolar olarak ölçen kişidir.
benim takıldığım nokta ise suriyeli olup, restorant açıp ve hala yetinemeyip 40 bin dolar istemesidir. adamların varlıklısı bile dilenci.
bir akıllının kendisi olduğunu düşünen kişiliksizlerin yapmaya çalıştığı eylemdir. 40 bin dolar istemişler bir de.
yok artık holosko artı bir miktar para.

bir biz enayiyiz zaten bu dünyada!
Vay anam Serhat neler olmuş ya ?

Olayın en ilginç yanı Türkiye'de Suriyelilerin yapmış olması adamlar deplasmanda gol attılar ? Adana'dan hemen bir cevap bekliyoruz olmadı Yozgat.

En merak ettiğim şey abi hiç mi usenmediniz ? Baya bol aksiyonlu hollyshit filmi prodüksiyon çalışmış ama kusura bakmayın da ben sizin vizyonunuzu sikeyim 40 bin dolar ne la ? Madem kendinize işkence edecek kadar kırdınız bu kadar filmler fidyeler bilmem neler vursanıza üç bes milyon kafasız herifler.

Sonuç: sınıfta kaldı.
içinde birkaç küçük beyinli suriyeli bulunduran haber.

ama şaşırdık mı hayır. çünkü hâlâ kendilerini memleketlerinde zannediyorlar. Hiçbir şeyin bilincinde olmadıkları gibi burada kolluk güçlerinin çalıştığının da bilincinde değiller.
Suriyeli göçmenlerin sınır ötesinde birbirlerini soyma hareketidir. Birbirlerine kenetlenmeleri gereken durumda soymaya çalışmaları bize neler yapmaz ki bu insanlar dedirtir. Tehlikeli ve etrafımızda istemeyeceğimiz insanlardır. Kimseye güven olmuyor diyeceğimiz durumdur.
dostu ve ailesi tarafından sevilmeyen, yardım görmeyen, yalnız olan kişinin çaresiz kaldığı ender anlardan biridir.