faryd aly camilo mondragon

fernando muslera'dan önce galatasaray'ımın en iyi kalecisi olan futbolcu. şimdi bazıları lan taffarel ne güne duruyor diyecek, efendim taffarel zamanında popesculu bülent korkmazlı caponeli hakan ünsallı bir tandem vardı. kendisine pek iş düşmüyordu yani. fakat muslera özellikle 4. yıldızı taktığımız sene resmen tek başına şampiyon yapmıştır.
mondragon ise bambaşkadır. bir şampiyonlar liginde maçın oyuncusu şeçilen ilk kalecidir.
gol attıktan sonra o sevinmesi, kendinden geçmesi beni benden almıştır. ümit özat denilen kazmanın kalp krizi geçirdiği zamanki halleri gözümün önünden gitmiyor. ayrıca bir dünya kupasında süre alan en yaşlı futbolcudur.
üstte entry giren arkadaşa kısmen katılmıyorum. katılmadığım kısım da taffareldir. tafferel galatasaray tarihinin bana göre en iyisidir.(turgay şereni izleyemedim ama o bir galatasaray efsanesidir. simovici izleyenler de taffarel der her zaman)kendisine pek iş düşmüyor demek kesinlikle futbol cahilliğidir.uefa maçlarını izleseydin böyle demezdin.

mondragon. benim en sevdiğim kalecidir(musleradan bile çok sevmişimdir). benim sıralamamda 3.dür ama çok ayrı bi sempati duyarım bu adama. çok duygusaldır. kesinlikle yüreğiyle oynar. kötü oynadığında çok kötü,iyi oynadığında da resmen devleşirdi (hatta bir spor gazetesinin Double Dragon diye bir başlığını hatırlarım). mondi denince aklıma fenerin denizli kazasındaki şampiyonluğumuzdaki gözyaşları ve saygı duruşlarında diz çöküp kafasını öne eğmesi gelir. çok güzel bir adam,çok güzel bir insandı
taffarel büyük kaleciydi onu es geçmeyelim, bize sınıf atlattı. 6-0'lık skora rağmen en sevdiklerimizden biride mondragon'du.
galatasaray tarihinin en iyi yabancı kalecilerinden birisidir. sadece bir futbolcu değil aynı zamanda gerçek bir profesyoneldir. galatasaray taraftar grubu ultraslan tarafından da ayrıca sevilir.