evde kedi beslemek

/ 3
Yok minnak olabilir sevimli bakışlar atar oyun oynar şebeklikler falan da bir yere kadar sadece beş gün dayanabilmiş olduğum olay tam bir hayvansever ve kedi aşığı olmama rağmen bence onlar doğal ortamında yaşamalılar.
evde kedi beslemek çok yanlıştır mesela ben evimde kedi beslemiyorum ama beraber yaşadığım bir kedi var. ben ona yemek veriyorum o da bana yalnızlığımı unutturacak şeyler veriyor.
bununla ilgili ufak bir hikayemi paylaşayım bari. geçen senelerde sahip olduğum bir kedim vardı mişa. hayatınızda görüp görebileceğiniz en sinirli ve psikopat hayvan olabilir. günlerimiz onun beni dövmesi benim ondan kaçmamla sürüp giderdi. asla kendini sevdirmez asla mırlamaz. kedinin hayattaki tek amacı trollüktü. beraber olduğumuz süreçte ayağımdan ameliyat oldum. hastaneden eve geldim, mişa saldırmasın diye odaya kapattık. ben ağlıyorum mişa içeride bağırıyor ben ağladıkça o daha çok bağırıyor. tamam dedim yazık hayvana çıkarın ben ayağımı korurum. kapıyı açtılar mişa koşa koşa geldi yanıma, biraz süzdü önce durup, sonra yattığım yere zıpladı sağlam ayağımın üstüne kafasını koydu öylece durduk. orada anladım beni aslında sevdiğini.
evde kedi beslemek güzeldir dostlar en olmadık anlarda sizi mutlu edip güldürürler.
Çok sevmeme rağmen Benim gibi birinin asla yapmaması gereken vaziyet. Bir gittim mi nereye gideceğim ne zaman döneceğim belli olmuyor. Karıncalar vardı mutfakta hepsi terketti beni. Biri doğum günümde kaktüs almıştı. Kuruttum. Kediye ne olur anladınız.. yazıktır, günahtır.
Bir sabah bir uyanırsın ve çiçekler devrilmiş toprağı heryere saçılmış uyku sersemliği ile çok sinirlenirsin ama gözlerinin içine bakar ve sen onun mamasını koyarsın şapırdata şapırdata yerken sinirin geçer böyle birşey işte
Siz evde kedi beslediğinizi mi sanıyorsunuz?

Üç kişilik koltukta oturacak yer olmadığı anları düşünün. yediğiniz her yemeğe salça oluyor. Onun size kızdığı gibi siz ona kızabiliyor musunuz?

Evdeki kedi sizi besliyor artık uyanın.

Tanım: insanlığın büyük yalanı.
kendini temizleyen bir hayvan olmasından kaynaklı beslenmesi kolay görünen ancak tüylerin yaratmış olduğu yoğunluk ile temizlik yapma periyodunu arttıran hayvan besleme şeklidir. sonra uzanırsınız ve o garip hırıltılar çıkararak üzerinize geldiğinde herşeyi unutursunuz.
bu his tarif edilemez bence, mırıl mırıl yanaşır yanına, patetes gibi saldırgan olur gıcıklık yapar, oyun oynar, ayaklarını ısırır......... bu böyle sürer gider. Çocuğun, kardeşin, yavrucağın gibi olur patates kafalılar ya kurban olurum
10 yıldır gerçekleştirdiğim şeydir. canım kedim dolunay'ımız bizim için bir kediden daha fazlasıdır. ailenden bir parça oluyor o daha çok çünkü.
durmadan sizi emmeye çalışmasıyla devam eden bir süreçtir, sanırım kediler, sahibini annesi sanmaktadır.
/ 3