erasmus plus

/ 2
normal erasmusla karıstırılan belli bir konusu olan genelde 7-10 gün süren öğrenci değisim programıdır slovakyayı gezıp gormemı saglayan projedır ve bunları yol vıze otel yemek paralarını karsılar,herkese ucretsız gezmelerı ıcın onerdığım program tabı baslangıctan bıraz fazla ıngılızce gerektıren 10 gunlugune efsane eglenebılecegınız fırsattır
sonu büyük ihtimalle seks ile tamamlanan hayatınızda tecrübe edebileceğiniz en güzel şeylerden biridir. seks vb şeyler sadece eski sevgilileri üzer.

ayrıca ; önceden (bkz: erasmus) yapmış olanlara da hak tanıyan program. örneğin lisans'da erasmus yaptıysanız ve şimdi yüksek lisans veya doktora programındysanız tekrardan erasmus' a gitme hakkınız var. hemde hibeli.
Efsane insanlarla tanışmanıza vesile olan, 7-10 gün süren, aktiviteli eğitim. Her şey güzel hoş da sağlıklı yaşam adı altında toplaşıp tüm gün sağlıktan konuşup tüm gece sünger misali içmek de biraz ilginçti evet.
Gençlik değişim uygulamalarının genel adıdır ve öğrenim, staj, gönüllülük vs. gibi çalışmaları içinde barındırır. yapan öğrenciler için çok büyük tecrübedir ve 21. yüzyılın en büyük nimetlerindendir.
İstanbulda katılma şansı bulduğum proje sonucunda başarılı olanlara YouthPass gibi sağlam bir serifika verilen programdır.
okullar arası anlaşmada dil belgesi zorunluluğu olmasa da esas başvuru işlemleri sırasında önüne laaps diye bu zorunluluğu koyabilecekleri uğraştırıcı fakat güzel programdır.
senelerdir okuyorum ve hayatımın en güzel zamanını anlat deseler erasmusu anlatırım. düşün 27 senedir yaşıyorsun ve en güzel dönemin 5 ay. öyle güzel bir şey bu.

avrupanın birçok ülkesinden çok iyi anlaştığım arkadaşım oldu. birçoğu gel gel diye baskı yapıyor. ne güzel şey anlaşabilmek yahu. ve buna imkan sağlayan bir platform varsa o da erasmus.

pros: arkadaşlık, eğlence, yeni perspektif edinme, ucuz içki, farklılıklara töleranslı olabilmeyi öğrenme

cons: çok fazla içki, düzensiz uyku, kilo alma riski

en ufak ihtimal olsa şimdi tekrar giderim.
(bkz: erasmus+) (bkz: erasmusplus)
Ayni basliklari sirf baslik acmak icin acmayin sayin sozluk yazarlari. Baslik acma yarisi mi var, benim mi haberim yok?
@cimrigezgin bu başlık erasmus plus senin gösterdiğinde normal erasmus başlığı hem senin dedğin gibi de olsa kişi başlığı görmemiş açma isteği oluşmuş olabilir bunda yükselecek bi neden yoktur.
akıllarda tek yer: (bkz: polonya)
üniversite hayatım boyunca yaptığım en iyi şeydir.
/ 2