ebrar karakurt

sevgilisi ile fotoğrafını sosyal medyaya atmasıyla çöl farelerini kudurtmuş milli voleybolcumuz. normalde sevmem ama boynundaki kurt dövmesi de ayrıca yakışmış kendisine.
hakkında ne yapıyorsa gitsin evinde yapsın diyen yobazlara yalllah arabistana diye bağırmak istediğim kadındır. siz de yobazlığınızı doya doya yaparsınız artık oralarda.
kendisi hakkında yorum yapan, bir adet artık var. kendisine cübbeli ahmet derler. biz onu gizli çekim pornosuyla biliriz. en küfürlü girdim olması umuduyla şu noktaya bir parmak basayım.

bu onun bunun çocuğu, attığı twitlerle, onurlu voleybolcumuzu hedef göstermiştir. bunu yaparken odağına kemalist müslümanları almıştır. bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok. anlamadığım şey şu. bu tivit öyle bir etkileşim altında ki, dakikada 10 yanıt geliyor. böyle bir peçete arttığının, ülke gündemine bu denli hükmedebilmesi sizce de garip değil midir? akademisyeninden, sokak temizlik görevlisine kadar bir kitleye hitap edebilmesi için, din pazarlıyor olması yeterli mi? bu adamlar bu denli etkili olmaya başlarken biz neredeydik?
Kadının neyi nasıl sevdiğini değilde başarılarını konuşsalar keşke, ama malum bu ülkede kimi nasıl sevdiğine bile karışan yobazlar çok olduğu için, bizde doğru bildiklerimizi savunmak durumunda kalıyoruz.
dün romanya maçında her smaçı hem bloğu ile çomar beyinlilerin ağzına ağzına cevabı vermiş, başarılı voleybol oyuncusu.