chp artık bir tabeladan ibaret

''Atatürk’ün kurduğu CHP kendi ilkelerinden uzaklaşmıştır. İdeolojik savrulmalar yaşamaktadır. Yöneticiler ile seçmen arasında derin bir uçurum oluşmuştur. Potansiyeline güvenmeyip dostlarına bel bağlayan tek ana muhalefet CHP’dir. CHP artık bir tabeladan ibaret, benim hedefim 50+1.''
memleket hareketini kuran ve yoluna yeni parti ile devam etme kararı alan muharrem ince yaptığı bu basın açıklamasıyla chp'den istifasını duyurdu.

kaynak
Bana göre ülkenin piminin çekildiği 2010 anayasa referandumu'ndan beri oy kullanırım ve hiç sandığa gitmediğim olmadı geçen 10 küsür yıl içerisinde. Yurt dışında olduğum için yukarıdaki demeci veren zatın* Cumhurbaşkanı adayı olduğu 2018 genel seçimleri hariç. İyi ki diyorum böyle demeçlerini okudukça.
Tanım: kafayı yapıp adam kazandıdedikten sonra ortadan kaybolduğu gece siyaset sahnesinden silinen eski bir siyasi figürün söylemi.
"chp'nin müze olması gerektiği" iddiası da yakın zamanda gündeme gelecektir.
muharrem ince'nin dikkat çekme çabaları. dün de hepsi kripto akp'li diye açıklama yapmış.
öküz öldü ortaklık bozuldu hareketi tam.
zamanında peşinden koştuğumuz ilk ve son siyasetçi insan olan Muharrem İnce'nin bataklığa batarken ki son çırpınışları. Olmuyor, o gece ortalıktan kaybolduğun zaman bitti her şey.