cep telefonu

kolayca taşınabilen ve kablosuz telefon sistemini kullanan bir iletişim aracı olmasının yanı sıra insanoğlunun yeni uzvudur.
artık cep telefonu dışında cebinizdeki herşey olan elektronik alettir. telefon işlevinden çok, internet donanımı çok daha fazla kullanılmaktadır.
elektronik, elektrik kullanarak bilgi işleyen, taşıyan veya depolayan elemanları ve sistemleri inceleyen bilim dalıdır. elektronik eşyalar günümüz teknolojisinde en çok kullanılan eşyalardan bir tanesi olmuştur. elektronik eşya kullanımı son 20 yılda teknolojinin gelişimi ile birlikte iyice artmıştır. elektronik eşyaların gelişimi her yıl daha da artmaktadır. en çok alınan tablet bilgisayar gibi gözükse de esasında ufak teknolojik aletlerin kullanımı da inanılmaz artmış durumda.
Bugün tanıtımı yapılacak olan iphone 15inde içinde olduğu iletişim teknolojisi mucizesi.
Ben de yurt dışından alacağım şimdilik tahmin edilen 1300$ ama bence iyimser bir tahmin daha yüksek olacağını düşünüyorum. açtırma ücreti 30 olmadan almakta fayda var.
Bu arada büyük çoğunluk zaten biliyordur ama yurt dışına çıkamıyorsanız çıkan kişilerin size teknoloji cihaz getirdiği güvenli platformlar var,düşünülebilir.
Buradan bakabilirsiniz
artık malesef lüks olan kullanım. bknz. çıkar cebinden o telefonu
Eskiden araba alınan fiyatlara satılan gösteriş mekanizması