bitcoin treni kaçarken seyreden insan

zamanında şurdan arsa alsaydık zengindik diyen büyüklerimizin söylediğini ileride biz de söyleyeceğiz muhtemelen. O zaman çocuklarımız ya da torunlarımız bugünün fiyatlarından bitcoin veya alt coin almadığımız icin hep yadırgayacaklar bizi.
Zaten kaçmış olan trendir. Bitcoini bu fiyattan almak zaten çoluğunun çocuğunun rızkını yarı yarıya riske atmak demektir. Alt coinler denenebilir bütçe varsa alt coinlerin hepsinden azar azar alıp bir köşede bekletmek mantıklı.
o treni kaçırmamış sadece parası olmadığından binememiştir.
gideceği yer belli olmayan trendir. lakin her ne kadar misli misli artsa da, bitcoin de ki güvensiz hava o treni göz göre göre kaçırmamıza sebep olmuştur.

p.s: o tren hala gidiyor
Hiç anlamadığım eğer trene binenler zengin olursa üzülmeyeceğim durum.
diyanetin 2. kez caiz değil açıklaması yaptığı para birimidir bitcoin.
sistemi bana çok karışık geldiğinden içine girmediğim tren. doğru düzgün araştırma fırsatı bulamadım ama güzel bir olaya benziyor.
şimdi size anlatıyorum.
40bin tl ihtiyaç kredisi çekiyorsunuz.
parayı gömüyorsunuz bitcoine. 1 bitcoin etmiyor koskoca 40bin teğle, takılmayın buna.
artık ya batacaksınız ya çıkacaksınız. 3-5 kar edince hemen satın tabi, aç gözlülük yapmayın.
Pahalılığından altcoinlere yöneltmek zorunda kalan para birimidir.
Bitcoin düşüşünü izledikçe iyi ki almamışım diyorum.
bu seyredenlerden olmayın, alacaksanız şimdi alın a dostlar. ama masrafları göz önüne alıp en az 500 yatırın. ki paribu alt sınırı 500'e çekti aralıkta. şu an hazirandan para yatırıp hala parasını çekmemiş kişiler çekmek istemiyor (bkz: hodl) (bkz: hodling)
girişmek isteyenlere zaman ayırıp anlatabilirim.
treni geç yakalayanlardan biri olarak zararımın kara dönüşmesini bekliyorum ve buna inanıyorum. imkanı olan alsın hızlı trene dönüşmeden