bitcoin cash

tanesini 1700 $ dan aldığım (bkz: cryptopara) çeşididir. röpteşambırım purom viskim ekranda grafikler riskin tadını çıkarıyorum. bu arada bol miktarda aldığımız (bkz: ethereum)'lara da başarılarının devamını diliyoruz. bir para birimi düşünün ki değeri dolar karşısında 1700 kat daha değerli fırsat varken sahip olmak gerekiyor. henüz (bkz: bitcoin) alacak param olmasa da onada 0.02 den girdim hayırlısı olsun. bu fırsatı gören insanlara sözüm dedemizin kaçırdığı fırsatları bugün geç de olsa biz torunlarımız için yakalamış olabiliriz. gelecekte görüşürüz.
Her zaman artıp duracak dijital para birimidir küçükken 1000 dolara aldiğı bitcoinleri 1.000.000 sattı gibi bi haber okumustum bi yerde
sonu olan dijital paradır.
dijital kartların son 10senedeki teknolojik gelişimine bakıldığında 10 sene sonra para üretiminin kolaylığını düşünün? sürekli basılan paranın enflasyon yaratması elbet gün gelecek bu paralarda da olacaktır. sonra hızlı yükselişi gibi batacaktır. dünyadaki tek yok olmayacak maddi birim altındır.

bunu da buraya yazmış olayım, site 10 sene dayanırsa umarım 10 sene sonra bu yazımı görüp kafayı duvarda parçalamam.
Bitcoin furyasini kacirdiktan sonra kacirmamak istedigim dijital para. Elimdeki, bir sonraki gezim icin aldigim 400-500 dolari buna yatirmayi dusunuyorum acikcasi.
alim yapmak icin En iyi ve guvenilir site hangisidir bilenler varsa dolar yesilinden döksün buralara.

Edit: imla
Son zamanlarda alıp başını giden dijital para birimi.Yanına yaklasilmaz bi hal alinca care diger dijitallere yonelmek olacaktir efendim.Mesela litecoin son hafta da 60 $ bandindan kendini atip tekrar 87 $ civatlarini gormustur.
zamaninda 2000$ ‘lik cash’imi 300.000$’ da gordugumde gozume inanamayip 5 dakikada sifirlanarak hayatimda gordugum en ciddi manipulasyona denk gelmistim.
ilginc beyinler, ilginc oyunlar.