ben nasıl yapmışım denilen şeyler

/ 3
Gece 3'te brezilya'da sahilde 2 kadın yürüyerek eve gitmek
Gece yarısına doğru Taksimde başlayan devamında sabah ilk uçakla Ankara Anıtkabir ziyareti oradan hızlı trenle Eskişehir'e öğlen kahvaltısına sonrasında tramvay sayesinde şehir turu gibi bir şey. Gece tekrar bitik şehir İstanbul'da yatağımdaydım. Toplam 26 saate yakın bir sürede oldu tüm bunlar.
Bunu nasıl yapmışım ben!
amsterdam'dan aldığım ot ve mantarı viyana'ya kadar çantamda taşımak
trende polisle göz göze geldim.....
bunu tüm samimiyetimle yazıyorum : okuduğum -benimle alakasız- bölümü kazanmak.

eheh. bikaç bişey daha var onları sonra şeyapalım en iyisi
malumunuz adım Tarkan..küçüklüğümden beri çevremde bulunan insanların tanıdığı tek popstar dışında ki tek Tarkan ben oldum. Küçükken dışarıdan eve geldiğimizde babamın iş çevresinde Teoman beyin oğlunun adı Tarkan mış dedikodusundan kızlarının telesekretere bıraktıkları;Tarrkaan ;mesajları beni mutlu ederdi. Taa ki benim küçük bir çocuk olduğumu anladıkları ana kadar. ismimden bunun gibi çok anım oldu ama en iyisi new york ta eğitim için bulunduğum sıralarda bir hafta sonu manhattan ın popüler bir eğlence kulübünde Tarkan'nın şıkıdım şarkısının çalması benim şarkıyı 15 kişilik latin kız grubuna itafen söylemem ve onların hep bir ağızdan Tarkann! diye çığlık atmalarıyla"ya tutarsa" diyip "evet o benim" rolüne bürünmem ve o gece onlarca kişinin benim popstar Tarkan olduğuma inanması. Dj in elimi sıkarak benimle fotoğraf çekilmesi ardından gelsin Selfiler..öpücükler imzalar. şimdi düşünüyorum da nasıl yapmışım be.
Not: sayın tevetoğlu az ekmeğini yemedim. Sevgiler saygılar.
Hemşirelik okumak. Yetmezmiş gibi bir de 2 yıldır bilfiil çalışıyor olmak. Ne zaman meslek konusu açılsa bir yerlerde hep “şimdiki aklım olsa 3saniye düşünmezdim hemşireliği” cümleyi dökülüyor ağzımdan. Bunu kendime nasıl yaptığım dediğim tek şey meslek seçimim herhalde.
polonyada kızın babası yan odada uyurken hatunla yattım. yatağın gıcırdamasıda eklenince imdb 15 aksiyon filmi gibi geçen bir gecem oldu. sarılıp uyuma kısmına geçene kadar neler çektim anlatamam.
/ 3