başak burcu erkeği

Temizlik hastası, saplantılı, duygusal, romantik vb. Gibi sıfatlar yakıştırılan ama kesinlikle alakası olmayan kişidir.

Temizlik hastalığı konusunu açıklamak gerekirse, başak burcu erkeği hep temiz ve titizdir. Evi ya da bulunduğu ortam hiç dağılmaz. Yani elinde çamaşır suyuyla gezmez çünkü çevresi kolay kolay kirlenmez.

Saplantılı değildir. fanatik veya mutaassıp bir kişilik kesinlikle değildir. Ne fanatik olarak takım tutar ne de bir şarkıcının fanı olabilir. Sadece sempati duyar.

Duygusallık konusuna gelirsek. Akılcıdır. Üzülmek, ağlamak gibi duygulardan çok uzaktır. Bu burcun erkekleri belki de en son çocukken ebeveynlerinden istediğini elde edemediği için ağlamıştır.

Ama fena aşık olur. Sevgilisini fazlasıyla sever ve ona çok sadıktır. Yalnız karşısındakini en küçük hatasında anında silebilir de. Böyle uçlarda yaşayan biridir.

En önemlisi her şeyde olduğu gibi aşık olacağı kişiyi de kendisi seçer. Kimsenin görünüşüne veya huylarına vurulmaz. Kesinlikle romantik değildir. ‘Aşkım’ kelimesini dahi kullanmaz. Herkese olduğu gibi ona da adıyla seslenir. Ama odun da değildir. Hatta bazen fazla kibar olup karşı tarafa kriz geçirtebilir.

Daha da önemlisi karşısındaki özgürlüklerine yani öz iradesine müdahale ettiği anda kaçar, kaybolur. Bir daha da bulamazsınız ve göremezsiniz.
Sex hususunda olsa da olur olmasa da olur diyen tek burçtur.

Yükselenden yükselene de değişmektedir. Onun için çok da şapmayın.
Titiz ve düzenli oluşları hayranlık uyandırmaktadır. Çok fazla bu burca sahip erkekle tanışmış olmasam da genel olarak çekici ve kibar erkekler olduklarını söyleyebilirim. Daha çok sarışın olanlarına rastladığım halde genelinin böyle olduğunu iddia edemem.