ankara batıkent hayvan zehirlenmesi

Şeref yoksunlarının Ankara Batıkent bölgesinde toplu halde köpekleri zehirledikleri ve 20 den fazla canın melek olması ile sonuçlanan durum. Görüntüleri paylaşamıyorum çok acı. Zehirleyen aracın plakasını da bulmuşlar. Neye inanıyorlarsa o belalarını versin.

edit: yapanlar bulunmuş, tutuklanmış ve serbest bırakılmıştır.
Sevgi nedir bilmeyen canilerin sebep olduğu üzücü bir olaydır. Suçluların Hak ettiklerinden de fazla ceza almaları için ne gerekiyorsa yapılması gerekmektedir.
insanlıktan nasibini almamış desem olmayacak, bir hayvandan bile nasibini almamış bir yaratık hareketidir. hayvan bile hayvana bunu yapmıyor çünkü. görüntüleri bir anlık görmem ile, nefesimi kesen olaydır.
en ağır cezaların uygulanması gerekir. mansur yavaş'ın da dün konu ile ilgili attığı twit ile üstünde duracağı belli.
insanların karanlık yüzünün tekrar ortaya çıktığı şu durumda müslüman bir ülkede bu nasıl yaşanabiliyor diye kendime defalarca sorsam da kendilerine nefretten başka hiçbir duygu beslemeyeceğim üzücü bir durum.
aç canlıları yiyecekle zehirlemek vahşettir, vicdansızlıktır. 11-12 yaşlarındaydım. ankara dikmen'de belediye veterinerlik çalışanları, sokak hayvanlarını vurarak öldürür daha gözleri açılmamış yavrularıyla birlikte arkası açık bir kamyonetle veterinerlik önüne getirir, hepsini zehirli iğnelerle gözümüzün önünde öldürürlerdi. bu vahşet hala devam ediyor. yazıklar olsun! hayvana eziyet suç sayılsın. bunu yapanlar en ağır şekilde cezalandırılsın. bir cana kıymak bu kadar kolay olmasın. Yeter!
Cumadan cumaya camiye giden müslümanların ülkesinde yaşanmıştır.
Küfürden küfüre koşarak, yoğun duygularla değinilmesi gereken insan ırkının cani soysuz cinsinden olanların gerçekleştirdiği olaydır.
yapanın, yaptıranın, programlayanın vicdanını, şerefini, insanlığını sorgulamaya bile gerek yok. en yakın zamanda failler bulunup cezalandırılmalı. hayvan hakları yasası çıkmalı çünkü kimi ne kadar cezanlandırırsan cezalandır eğer önlem olamaz bunların olmasını engelleyemezsek daha çok fazla hayvanın canı yanacak.
mama verip biraz oyun oynadığınız herhangi bir köpeğin gözlerindeki minneti ve yumuşaklığı düşününce, nasıl böyle bir şey olabileceğine aklımın ve kalbimin ermediği; asıl gerekçesinin belediyeye yönelik bir karalama kampanyası olduğu söylentilerinin ise iyice içimi kararttığı olaydır.
neden böyle bir şey yapılır ki. o canlar ne yapmış olabilir o kişiye. hiç mi yüreği sızlamamıştır. hiç mi acıma duygusu yoktur içinde. bir hayvanın acılar içinde ölmesinden ne gibi bir zevk almış olabilir ki. dilsiz bir canlıya bu zararı vermek katliam veya vahşet dışında bir şey olarak adlandırılamaz. umarım bunu yapan kişiler de bedelini öderler.