alkolün dozunu kaçırmak

/ 2
Eğer kaçırmak için uğraşılıyorsa ek olarak diyebileceğim
parkta da sızmak kötüdür uyandığınızda bebeler size: “anne bu aptallar ölmüş mü” diyebilir. Geceleri de kapıyı kilitlemekte ve anahtarı mümkünse başkasına vermekte yarar var

Bunun için yanınızda iradeli insanları bulundurmak önemli
Sabah uyanınca kimsenin yüzüne bakamayıp hızlıca sosyal medya hesaplarını kontrol etmektir ne bok yedim diye sormak...
kişiye göre değişen etkileri vardır. bi arkadaşım içtikçe saran bi tip bazısı daha nazik olur. ben daha eğlenceli olurdum(4 senedir içmiyorum) zaten dozunu kaçıramıyodum bi yerden sonra midem bulanır ve içmeye son verirdim. poposuna güvenen içsin ama sağlığa zararlıdır tavsiye etmem.
can dostlarım sağolsunlar arkamı topladılar doğrudan eve getirip,pjamalarımı giyindirip yatağıma koydular gerçekten böyle arkadaşlara ihtiyaç var.
en son başıma geldiğinde kucagımda bir poşet kedi maması yerken çekilmiş bir kaç fotoğraf anı olarak kaldı.
bir banketin üzerinden sızıp kalmak ve sabaha mabadın donarak uyanıp "nerdeyim ulan ben" demektir.
Eğer ki bunu farklı bir ülkede yapıyorsanız, etrafınızdaki adamlar niye türkçe konuşmuyor aq yoksa ben mi konuşmayı unuttum diye sebepsizce ağlamanıza yol açar..
Dozunu kaçırmak mı denir buna bilemiyorum ama bu aralar sık sık sarhoş olduğumu ve o sarhoşluk haliyle hoşuma giden insanları öptüğümü düşünürsem biraz dozunu kaçırmış olabilirim. Ayrıca bunda ne var diye düşündüyseniz ilk öpücüğümü geçen sene yaşadığımı ve bok gibi bir deneyim olduğu için aradan 1 sene geçtikten sonra biriyle tekrar öpüşebildiğimi belirtmek isterim. İşte bir açıldım pir açıldım diye buna deniyor galiba. Ciddi ciddi çapkın bir kız oldum ve kendimden tırsmaya başladım. Bana haklı olarak “sen içme arap” diyen arkadaşımın sözünü dinlemeye çalışıyorum başarısız bir çaba olsa da.
sabah kafada fillerin tepişmesi ile sonuçlanacak durumdur. bu güne kadar hiç filmin koptuğunu, yaptıklarımı hatırlayamadığım bir durum olmadı. ama aşırı gevşeklik ile normalde çekineceğim davranışları yapmış, gelen cesaretle deli saçma işlere girişmişimdir. bunlar problem değil ama o ertesi sabah yok mu ertesi sabah... çoğu zaman önden frenlememe teşvik ediyor. bu sebeple çok içmek istiyorsam, kaliteli bir rakıyı, yanında bol su ve şalgam ile götürürüm ki, sabah o vücudun susuz kalmasından kaynaklı baş ağrısı olmasın.
ertesi gün yaşanan mide bulantısı ve baş ağrısı hayattan soğutur.
bunu yaşayan şahsın ertesi gün kafa hasarını minimize etmek için alınması zorunlu bir ilaç vardır:

(bkz: alka-seltzer)

edit: ilaç adı
/ 2