aksiyon kamerası

/ 2
xiaomi kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyoruz.
2016 haziranda 50 dolara eken h9 aldım. Geldiğinde kalitesi beklediğimden iyiydi. bir süre mısırda kullanınca biraz yıprandı. şimdi mercekte bir iz var , hiçbir şekilde geçmiyor ama yine de idare ediyor. fotoğraf kalitesi orta, videoda daha iyi diyebiliriz. alırken mutlaka minimum 32 gb hafıza kartı ile birlikte alın 1 dakikalık bir video 800 mb yer kaplıyor yaklasık. eger su altı cekim yapmayacaksanız waterproof kabı günlük kullanmayın ses kalitesini düşürüyor, hatta pek bir şey duyulmuyor.
uzun vadeli bir amacınız yoksa, ya bu actioncam olayı nasılmış bir öğreneyim diyorsanız alın. yok alıyım baya kullanırım zaten işi biliyorum diyorsanız bence gopro kalitesinden vazgeçmeyin
p.s: ben yanında extra bir batarya daha sipariş etmiştim, mısırda çölde 2 batarya anca yetti :D
eğer çok para vermeden f/p oranı iyi bir kamera almak istiyorsanız xiaomi yi öneririm. 1 sene önce 60-70 dolar gibi bir fiyata almıştım. görüntü ve ses kalitesi çok iyi , o zamanlar çok araştırıyordum da şimdi hatırlamıyorum ama görüntü kalitesi go pro 3 ile aynı ya da daha iyi falan deniyordu. eğer fazladan 2 adet batarya alırsanız uzun yolculuklarda kafanız rahat bir şekilde çekim yapabilirsiniz.
Çok pahalı olan fakat bir gezgin için(eğer anılarını kaydetmek istiyorsa) çok gerekli bir cihaz. Dolar böyle giderse hayal olarak kalır.
200 liralık kendi çapında işimi gorebilecegini dusundugum yurt dışına çıkmadan önce bir adet edindiğim, ama yoğun tempo ile gezerken nedense telefon kadar pratiklik hissi uyandıramayan yada kullanmayı sevemedigim nesne
Bir marka öneriyosaniz modelinide söyleyin yahu. Eken h9 ile xiaomi karsilastirmasi nasil olur ,max 350 butcem var daha fazla veremiyorum.
ne alırsanız alın bir yeni işemcisi çıktığında ağzınızın suyu akarak bissürü yutupdan inceleme videoları izliyor buluyorsunuz kendinizi.
Kadınlar için ayakkabı neyse benim içinde odur aksiyon kamera sektörü.
Sektörü çakal dolu ürün. Xiaomi'nin yi diye bir aksiyon kamerası yoktur. Xiaoyi' diye bir çakma markanın ürünüdür.(not: ürün elime geldi geri gönderdim)
Xiaomi yi candır arkadaşlar, ilk çıktığında daha Elektronik pazarı olan Sirkeci Doğubank piyasasinin haberi yoktu makinadan elimde çekim yaparken, durdurup bu nedir ya? Dediklerini biliyorum. Go pro hero 3 e eş hatta bazen daha iyidir alin kafaniz rahat olsun, 1-2bin tl vermeye gerek yok goprolara şuan 450₺ gibi bi rakama çıkmış xiao ama ikinci el temiz bulursaniz kaçırmayin
uygun fiyat ve performansta hericam 4h pro 4k kullanıyorum. gayet iyi
eken h9r (h9 değil bakın, h9r)
f/p gayet iyi. ortam seslerini iyi yakalıyor ve gece çekimi de gayet başarılı. şu sıralar malum sitelerde fiyatı 220-240tl arasında.
/ 2