30 yaş üstü adamlar

Pamela’nın şarkısında bahsi geçen adamlardır. Hatalı seçimler yapma konusunda üzerime olmamasının yanında bir de kurtulmaya çalıştıkça peşimi bırakmayandır. Fakat artık eminim, benim de cezam bu. Üf yeter bu kadar drama.

“Karşıma her yerde çıkan
Otuz yaş üstü adamlar
"Hep seni sevmiştim" diyen
Bir şeyler bekler bakışlar!
Yerçekimine yenik üstün, başın
Bir de hep güzel tınlamış adın, adın!
Cebinde bir tek numaran kalmış artık
Herkes için bir tadımlık!
İstanbul seni hapsetmiş
Eski bir banda kaydetmiş
Yüzlerce binlerce insan aman allah
Hep bu şarkıyı söylemiş”
içinde bulunduğum adamlardır. artık daddy olacak yaştayız.
17-18 yaşlarındayken bahsi geçen 30 yaş üstü adamları çok yaşlı zannederdim, bir şekilde üniversite bitti, evlendim ve şu an 32 yaşında bir baba adayıyım. Hayat zor evet, gün geçtikçe de daha da zorlaşıyor ama kendimi hiç de çocukken düşündüğüm gibi yaşlı hissetmiyorum. Eşimi çok seviyorum, doğacak bebeğimi şimdiden çok çok seviyorum. Bir yandan da bakıyorum en yakın arkadaşım benimle aynı yaşta uçana kaçana konmak isteyen bir cinsi sapık, nefes alsın yeter düşüncesinde önüne gelen ile yatmaktan başka bir beklentisi yok hayattan. Başlık sahibinin peşini bırakmayanlardan biri bile olabilir. Yaş alma olayına artık insan gerçekten aptalın teki değilse tecrübe kazanmak olarak bakıyorum sadece.
sevdikleriyle geçirdiği zamanın eskisine nazaran daha değerli olduğunu farketmeye ve kaybetme korkusunu daha çok yaşamaya başlar.

sahte davranışlara prim vermeyecek kadar deneyimli olduğu kadar bu gösterinin asıl amacını kavrayacak kadar hoşgörülüdür.

sadece coşkularına değil hüzünlerine de hakettiği değeri verir.