18 yaşında milletvekili adayı olmak

yirmibirinci yüzyıl türkiyesinin en temiz imtihanıdır.

siyasete atılmak için en ideal yaş olan 18in bu güne dek gündeme taşınmamış olması yeterince üzücüdür. adayımızın seçileceği taktirde meclis toplatılarından önce ve hemen sonrasında sayısal dersler çalışacağı güncel haberler arasındadır. sevgili ülkemize hayırlı ve mübarek olsun .
Eğer seçilirse, matematikten düşük not alınca, lise hocasına yüksek yerlerde tanıdıklarım var demesine gerek kalmayacak şahsiyet.

(bkz: sürüldü)
Gençlerin önü açılmalı derken kastedilenin böyle bir şey olmadığı ülkede, yaşanan gerçektir.
Küçüklük hayaliymiş .

Yarmıştır .
Bu cümle elimdeki bardağın yere düşmesine sebep olmuştur.

Şimdi acaba üniversite sınavında ne yapacak merak ettim 1. Mi olur yoksa çaktırmamak için 11. Mi?
İçinde bulunduğu gelişim döneminin etkisiyle yanlış karar alma olasılığının yüksek olduğu adaydır.
Hep o haklıdır, dünyayı kurtarabilir, fevri hareket eder... Yaşadığı deneyimler neticesinde babam/annem haklıymış der.
gereksiz popülist bir girişim.

bizim memleket bazlı konuşursak akıl bal gibi de yaştadır. 50 yaşındaki adam armut misali ağaçta kendi kendine olgunlaşmaz. her yaşlı akli baliğ dir de denemez. fakat bizdeki 18 yaşındaki bir insana hiç denemez.

yahu bu daha üniversite sınavı vs. derken yaşamın ne olduğunu bilmeyen bir acemi çocuk. bizim 18 yaşındakiler daha bildiğin bal gibi de çocuk. avrupa'da vs birey olarak kabul edip adam yerine koyma yaşları çok daha düşük. sorumluluk bilinci çok daha çabuk yerleşiyor. bizde 18 yaşına gelip marketten bir şey isteyemeyen havailer dolu. 3 sokak ötesini görmemiş, gitmeye çekinen hanım evlatları dolu. para kazanmanın ne demek olduğunu, siyasetin ne olduğunu, yaşamanın ne olduğunu vs hiçbir şeyi bilmez bizdeki 18 yaşındaki çocuk. istisnaları geçiniz efenim. nüfusa oranlayın, bir elin parmağı kadar istisna dışında çoğunluk böyledir.
Genclerin önünü açın dedik ama birşey ancak bunladat yanlış anlaşılabilir di birinin milletvekili afayi yazısını okudum(parti reklamı) adam daha yeni universiteden mezun olmus (ki 18 yasinda olanlar yeni liseden mezun olmus olucak) daha dm den kızlara yuruyen tipitip gelip millet vekili olacakmış yok daha memeler,
18 yaşında ve ergenliğin verdiği vurdumduymazsizlikla ülkeye yerden yere vurma potansiyeli olan ergen.